MENU
klinika
AMLA

BE, një strukturë të re për të luftuar pastrimin e parave

Një alternativë ndaj Korridorit Verior

Korridori i Mesëm shkurton javë të tëra tranziti midis Azisë dhe Evropës

Ndërsa Rusia përjeton ndikimin e sanksioneve dhe kufizimeve në marrëdhëniet tregtare dhe ekonomike me një...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 shkurt 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.1 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 96.4 lekë. Paundi britanik...

Barometri i Turizmit i OKB

Shqipëria, vendi me performancën më të mirë në Europë

Barometri i Turizmit i OKB-së e shpalli Shqipërinë si destinacionin më tërheqës të Europës për...

Deri në 9 milionë lekë

Ministrja tregon hapat për të përfituar nga nisma e “start up”-eve

Delina Ibrahimaj, ministre për sipërmarrjen dhe klimën e biznesit, në një intervistë për A2 Business...

Motorët e ekonomisë shqiptare

Cilët janë sektorët me potencial zhvillimi në Shqipëri

Teksa ekonomia e Shqipërisë raportohet në rritje, ky progres nuk ndodhet gjithmonë tek qytetarët. Sikurse...

360 lekë në ditë për ushqim

Inflacioni gërryen të ardhurat e të moshuarve në azile

Spiralja e krizës së çmimeve që vijon, por gërryen ato pak të ardhura të shtresave...

Çfarë nevojitet pas arritjes së rekordeve?

Motori i turizmit, pse nuk po e tërheq ekonominë

Shqipërinë e vizituan më shumë se 10 milionë të huaj në vitin 2023, duke arritur...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 shkurt 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.1 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 96.4 lekë. Paundi britanik...

Përshpejtohen procedurat

Qeveria jep 385 mln euro për Porto Romanon

Me rishikimin që ka pësuar buxheti i shtetit qeveria përpos se ka shtuar me 7.9...

Analiza nga "Deutsche Welle"

Ekonomia e Rusisë ‘i mposhti’ pengesat, sa do zgjasë suksesi?

Kanë kaluar dy vjet që nga pushtimi i plotë i Ukrainës nga Rusia dhe ekonomistët...

Kush t’i paguajë taksat?

Braktisja e shtëpive po rrënon financat e bashkive të vogla

Braktisja e shtëpive si pasojë e emigracionit po bën që bashkitë të grumbullojnë edhe më...