MENU
Qëllimi i tyre

Administrata tatimore, takime në të gjithë vendin

Vijojnë kontrollet për sigurinë ushqimore

AKU merr masa për dy subjekte në Durrës

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit është vënë në zbatim të planit të masave për të siguruar...

Bizneset ankohen për TVSH-në

Konfindustria, vonesat shkojnë deri në 1 vit

Konfindustria shpreh shqetësimin për dëmin e ndjeshëm financiar shkaktuar bizneseve si dhe dyshimet për shfaqjet...

Klima e biznesit e pafavorshme

Denaj: Qeveria është e hapur për dialog me sipërmarrjet

Shoqata e Investitorëve të Huaj (FIAA) ka prezantuar rezultatet e vëzhgimit për mjedisin e biznesit...

“Paratë janë bërë për t’u harxhuar”

BSH: 38% e shqiptarëve jetojnë momentin!

Të kthehesh në shtëpi ka “kusur”, dmth të shpenzosh pa menduar çdo të ndodhë nesër...

Zbritja e parë pas tre vjetësh

Bien çmimet e prodhimit me 0.2%

Indeksi i çmimeve të prodhimit frenoi edhe më shumë në tremujorin e parë të këtij...

Të drejtat për sipërfaqet 5-30 ha vetëm me VKM

Kalimi i tokës bujqësore në truall, procedurat

Ministria e Bujqësisë propozon që të ndryshojnë procedurat për kalimin e tokës nga bujqësore në...

Financimi i gjelbër i Ekonomisë

BERZH: Kreditim 1500 familjeve në Ballkanin Perëndimor

Në të gjithë, 92 përqind e popullsisë nuk jetojnë në ajër të pastër dhe ndotja...

Si u nda tregu i fluturimeve në prill?

Vonesat e avionëve, rriten kompensimet

Nëse avioni juaj vonohet më shumë se tre orë, keni mundësinë që të kërkoni kompensim,...

Komisioni i Ekonomisë

Dërgesat e emigrantëve, hetim për pastrim parash

Dërgesat e emigrantëve shqiptarë tek të afërmit e tyre në Shqipëri, nuk duhet të jenë...

Kalimi “në sitë” i koncesioneve

MIE: 27 kontrata për 80 HEC-e do të prishen

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë doli këtë të enjte me një deklaratë për shtyp duke...

Përmes e-Albania

Tatimet: Paguani online 13 detyrime pa asnje kosto printimi

Çdo sipërmarrës apo individ ka mundësinë të realizojë online pagesat e 13 detyrimeve tatimore, përmes...