MENU
Rriten çmimet e apartamenteve

Kostot në ndërtimin e banesave rriten vetëm 0.4%

Kontrollet për sigurinë ushqimore

AKU merr masa për dy subjekte në Durrës

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit është vënë në zbatim të planit të masave për të siguruar...

Zhvlerëson lehtë ekonominë e rajonit

BB: Ekonomia shqiptare projektohet të rritet me 3.7%

Banka Botërore ka rishikuar projeksionet e rritjes ekonomike të Shqipërisë gjatë këtij viti dhe atij...

Përgjysmohen gjobat

36 mijë biznese drejt bankave

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka vendosur të përgjysmojë gjobat për personat fizikë/ juridikë, si...

Përfundojnë punimet

Rruga Çorovodë-Përmet/ Balluku: Përmirësojmë infrastrukturën…

Kanë përfunduar punimet për ndërtmin e lotit të parë në aksin i cili lidh Çorovodën...

Raporti i INSTAT

Gjysma e administratës me 8-vjeçare dhe gjimaz

Në administratën publike punonjën rreth 170 mijë të punësuar në fund të vitit të kaluar,...

Shpenzimet

Shell synon rritjen e shpenzimeve dhe dividentëve pas vitit 2020

Gjiganti anglo-holandez Shell,  bëri të ditur planet për të rritur shpenzimet dhe dividentët pas 2020-ës,...

Investimi

Pas 8 vitesh punë, Tiranë-Elbasan hapet pa asnjë kufizim

Rreth 8 vjet nga dita e nisjes se punimeve ka përfunduar ndërtimi i autostradës Tiranë-Elbasan...

Mosdeklarimi i të ardhurave

‘5 milionë lekë gjoba për zyrtarët’

Modeklarimi i të ardhurave si dhe detyrimet e paplotësuara nga ligji “Për sinjalizimin dhe mbrojtjen...

Preken nga projekti 317 objekte

Unaza, nuk ndryshojnë shpronësimet!

Ndryshimi i projetit për Unazën e Madhe nuk do të sjellë ndryshime në listën e...

Zbardhet plani i zhvendosjes

Bonusi për qeranë, qeveria miraton rregullat e reja

Këshilli i Ministrave ka përcaktuar me një vendim të posatshëm procedurat e zhvendosjes së individëve...

Portali qeveritar, mbi 21 mijë përdorues të rinj

Ish-pronarët, si të aplikoni për ankesat në e-albania?

E-Albania ka publikuar të dhënat e fundit të muajit maj, në të cilin rezulton një...