MENU
klinika
Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 22 Dhjetor 2019

Propozimet e 4 lidërve të Ballkanit

“Heqja e kufijve fizikë, ndikim të madh ekonomik”

Në përfundim të takimit të liderve të Ballkanit perëndimor, Rama Zaev Gjukanoviç dhe Vuçiç, sqaruan...

Rezultatet e Forumit Ekonomik Botëror

Hendeku gjinor/ Shqipëria lë pas Britaninë e Madhe

Shqipëria renditet në vendin e njëzet në raportin e fundit global për dallimet gjinore, i...

Çfarë thuhet në Aktin Normativ?

Rindërtimi/ Skualifikohen kompanitë me probleme

Kompanitë që do të përfshihen në Programin për Rindërtimin do t’u nënshtrohen kritereve të kualifikimit...

Kush gëzon dhe kush jo?

Ndryshimet që sjell 2020 në taksat për qytetarët dhe bizneset

Parlamenti i hapi rrugën lehtësirave fiskale për vitin 2020, për bizneset dhe qytetarët. Por cilat...

Ndikimi i tyre në punësimin e shqiptarëve

Italia dhe Greqia zotërojnë mbi 50% të bizneseve në vend

Më shumë se gjysma e ndërmarrjeve të huaja që veprojnë në vendin tonë, mbajnë emrin...

E gjitha falë cigareve

‘Akciza’ shton 2 miliardë lekë në portofolin e shtetit

Të ardhurat nga akciza, gjatë periudhës janar-nëntor të këtij viti, llogariten në vlerën e 42.3...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 21 dhjetor 2019

Monedha e eurozonës, ka pësuar ndryshim ditën e sotme, duke shkuar në vlerën e 122.10...

Cila është Banka Gjermana KfW?

Rindërtimi pas tërmetit/ 4 milion euro garant për Shqipërinë

Qeveria Gjermane është shteti i radhës që tregon solidaritet me vendin tonë pas tërmetit tragjik...

Ja çdo ndodhë në 2020!

Nëse investoni mbi 1 mld lekë në bisnes…

Duke filluar nga 1 janari 2020, tatimpaguesit, të cilët investojnë në projekte biznesi mbi shifrën...

Ndikimi në politikën monetare

Kredia për sektorin privat/ Biznesi sinjale pozitive për investimet

Krahas dinamikës për zhvillim të konsumit dhe të investimeve, kredia për ekonominë vijon rritjen e...

Dritë jeshile për investimet e huaja

Shqipëria ‘shtrëngon duart’ me gjigandin italian

U nënshkrua sot në Tiranë marrëveshja për kërkimin e hidrokarbureve në bllokun e Dumresë, midis...