MENU
klinika
'Paketa e Zgjerimit 2019'

AMF: Vlerësim pozitiv për shërbimet financiare

Ndikimi i sektorit bankar në ekonomi

Rritja e kredisë/ Sejko lajmëron plan masash

Në ambientet e Bankës Shqipërisë u zhvillua takimi me temë: “Sektori bankar si kontribuues i...

Njoftimi i tatimeve

Punimet në ndërtim, kategoritë që tatohen

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, bën me dije, se referuar dispozitave të ligjit Nr. 92/2014,...

Blerjet online

Doganat: Çfarë ndryshon për pagesat mbi 22 euro

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave kanë shpjeguar udhëzimin e ri që ka hyrë në fuqi...

Lista me subjektet

ISHTI: 20 gjoba vetëm në prill

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) penalizoi me masa administrative të paktën 20 subjekte në...

Balluku në Portin e Vlorës

Dy skanera të rinj për kontrollin e pasagjerëve dhe bagazheve

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku pa nga afër investimin e realizuar në Portin...

Fjala e ministres Denaj

Skema IDEA-Grant, 43 sipërmarrës përfitojnë mbështetje

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë ishte e pranishme në ceremoninë e ndarjes së granteve për...

Ndërhyrja tek Unaza e Re

ARRSH hap tender për mbikqyrjen e Lotit 2

Autoriteti Rrugor Shqiptar hapi të premten e javës së shkuar një procedurë prokurmi lidhur me...

Zbulimi i ri i naftës

Balluku: Potencial për zhvillimin e ekonomisë

Pas disa vitesh aktivitetit kërkues dhe vlerësues në Shqipëri, kompania Shell ka konfirmuar potencialin e...

Faturim i ri për energjinë

‘Do të ndryshojnë 650 mijë matësa’

Në periudhën shtator-tetor të këtij viti Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike planifikon nisjen e...

Statistikat

INSTAT: Bie prodhimi i drithërave dhe qumështit

Gjatë vitit 2018 vihet re një tendencë në rënie e numrit të krerëve të blegtorisë...

Bizneset fasone

Denaj: Prioritet në rimbursimin e TVSH-së

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në një vizite në një sipërmarrje...