MENU
klinika
Deri në 4 paga për individ dhe sigurimet e detyrueshme

Punësim për të papunët nga COVID-19

Ja dy sukseset e saj!

E vetmja kompani në botë, aksionet e së cilës janë rritur me 1100%

Aksionet e kompanisë teknologjike nga Singapor janë rritur shumë më shumë se 1.100% që nga...

JPMorgan

Investitorët e moshuar po investojnë te ari ndërsa të rinjtë në Bitcoin

Paqartësitë për të ardhmen ekonomike, të krijuara nga pandemia e COVD-19 kanë nxjerrë në pah...

Tirana mban vendin e parë

Ku u hapën dhe mbyllën më shumë biznese?

Tirana mban vendin e parë për numrin më të lartë të bizneseve të reja të...

Tre fazat e remitancave në Shqipëri

Qeveria sytë nga emigrantët për 5 vitet e ardhshme

Ndërsa në këto 30 vite remitancat kanë përfaqësuar 9 – 15% të produktit të brendshëm...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 05 gusht 2020

Monedha e eurozonës kap sot vlerën e 124 lekëve. Dollari amerikan, këmbehet me 106.20 lekë. Paundi...

Rimëkëmbja ekonomike

Denaj: Turizmi sektori me ngërçin më të madh, gati programi i ri-punësimit

Ekonomia e vendit do të hyjë në trajektore rritëse në vitin 2021. Ministrja e Financave...

Rreziku i dështimit nga pandemia

Sektori i aviacionit, shqetësimi më i madh!?

Sektori i aviacionit ka rrezikun më të madh të dështimit tek korporatat për shkak të...

Ja sa mund të shkojë shifra në Kosovë

Virusi bën ‘kërdinë’, rreth 40 mijë persona humbën punën!

Prej muajit mars të këtij viti edhe kur filloi pandemia Covid-19, besohet se në Kosovë...

Mbi 10 milion euro për blerje

Rritet çmimi mesatar për energjinë e gushtit

Për 3 muaj, Furnizuesi i Tregut të Lirë ka shpenzuar mbi 10 milion euro për...

Statistikat e BSH-së tregojnë se…

Pandemia/ Çfarë ka ndodhur me kreditë?

Ndonëse në këtë periudhë pakkush mund të mendojë të bëjë investime, apo të realizojë blerje...

Ja cilët faktorë kanë ndikuar

Euro zbret në nivelin më të ulët që para fillimit të pandemisë

Monedha e përbashkët ka shënuar një rënie të fortë sot në tregun e brendshëm valutor....