MENU
klinika
Statistikat e BSH

2018/ Investimet e huaja rekord në Shqipëri

"S'merr pjesën që i takon nga..."

“Kukësi po zbrazet nga emigracioni”

Niveli i ulët i zhvillimit ekonomik të zonës lidhet me faktin se të ardhurat gjenerohen...

Konsumojmë 1.6 kg mish pule në vit?!

Eurostat: Sa prodhon Shqipëria?

Sipas disa të dhënave të fundit të bëra publike nga Eurostat për vendin tonë vihet...

Opinion

Domosdoshmëria e manualit të “Praktikave të mira në bujqësi”

SFONDI I PROBLEMIT & ADRESIMI I PROBLEMATIKËS Statistikat, por dhe mjaft studime të lidhura me...

"Kini kujdes"

Do udhëtoni drejt Italisë sot? AAC paralajmëron

Nëse keni planifikuar të udhëtoni drejt Italisë sot duhet të kini kujdes. Autoriteti i Aviacionit...

Kursi zyrtar

Këmbimi/ Si nis java për valutat e huaja?

Valutat e huaja duket se kanë nisur javën me rritje. Valuta britanike regjistrohet në vlerat...

Gjuha angleze

Shqipëria populli më “i paditur”

Anglishtja është e njohur si gjuha globale e biznesit. Kjo gjuhë flitet nga 840 milionë...

Shifrat

Shkëmbimet tregtare/ Dyfishohen eksportet me Turqinë

Shkëmbimet tregtare Shqipëri-Turqi krahasuar me vitin e shkuar kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Eksportet...

Shkëmbimet tregtare

‘Shkëlqimi dhe rënia’ e eksporteve shqiptare në Spanjë!

Gjatë viteve të fundit, Shqipëria dhe Spanja kanë njohur një rritje të konsiderueshme të shkëmbimeve...

744 milionë lekë më shumë

Shkurti, sukses me eksportet e Shqipërisë në Kosovë

Muaji shkurt i këtij viti ka qenë një muaj ku Shqipëria ka njohur një rritje...

Udhëzimi i ri i Tatimeve

Marrëveshja/ Si të shlyhen taksat e papaguara nga bizneset

Bizneset që e kanë të pamundur të paguajnë menjëherë detyrimet, mund t’i paguajnë ato me...

Statistikat e Bankës Botërore për 2019-ën

Ulet ritmi i zhvillimit ekonomik

Ritmet e zhvillimit ekonomik të Shqipërisë parashikohe në rënie nga ana e Bankës Botërore. Sipas...