MENU
klinika
Ekspertizë për rimëkëmbjen e agrobiznesit

Katër universitete nënshkruajnë marrëveshjen me KASH

Çfarë është dhe përse shërben?

BQE ka krijuar të ashtuquajturin Eurep

BQE ka krijuar të ashtuquajturin Eurep, një instrument i ri me të cilin do t’i...

RT/ Këtë javë do vendoset për fatin e Venezuelës

Betejë ligjore për të marrë arin nga Banka e Anglisë

Gjykata e Lartë e Mbretërisë së Bashkuar këtë javë do vendosë për fatin e arit...

Analiza e Financial Times

Paundi britanik, një monedhë e tregjeve në zhvillim?!

Paundi është tani një monedhë e tregut në zhvillim, në të gjitha, përveç emrit, sipas...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 Qershor 2020

Euro qëndron stabël në vleruen e 124.40 lekëve. Dollari amerikan, në një ndryshim pozitiv, këmbehet...

Nis rehabilitimi i sistemit të Janjarit

10 milionë euro investim për vaditjen e tokave bujqësore

Ka nisur në jug të vendit një nga investimet më të mëdha në infrastrukturën vaditëse...

Raporti dhe sygjerimet

COVID-19/ BSH: Ekonomia në recension, kthesa në vitin 2021

Pandemia COVID-19 do të japë një ndikim të fortë negativ në ekonominë shqiptare gjatë vitit...

Rivlerësimi i pasurive

Kadastra zbardh procedurat dhe çmimet për çdo zonë

Llogaritja e tatimit për individët dhe bizneset. Aplikuesi mund të zgjedhë vullnetarisht nëse rivlerësimin e...

Faza e dytë/ Dokumentet që duhet të dorëzoni

Përfituesit e kredive të buta për shtëpi, afati deri më…

Pas shpalljes së fituesve të fazës së parë për kredi të butë, Bashkia e Tiranës...

Banka Botërore: Ndër më të rrezikuarat nga 106 shtete

Rreziku nga borxhi publik prej efekteve të pandemisë

Pandemia e COVID-19 ka shkaktuar dëme të pashembullta kudo në ekonominë globale dhe ka krijuar...

Prof. Dr. Adrian Civici/ “Normaliteti i shpresuar”

Rreziku post-COVID-19: inflacion apo deflacion?

Në kuadrin e shqetësimeve dhe debateve të shumta për rreziqet apo sfidat e mëdha ekonomike...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 Qershor 2020

Euro këmbehet sot në tregun valutor me 124.40 lekë. Dollari amerikan, ka rënë, duke kapur...