MENU
klinika
10 herë më pak se në BE

Sa kushton 1 orë punë në Shqipëri?

Të dhënat

Monitorimi i kripto-valutave, çfarë kërkon FMN?

“Valutat digjitale kanë ndikim të dukshëm në operatorët në sektorin financiar”, kështu është shprehur drejtoresha...

Me rendiment mbi 5%

Këto janë kompanitë me stoqet më të mëdha

Jo të gjitha kompanitë që paguajnë dividentë të lartë janë shumë të mirë. Në fakt,...

Shkarkimet nga puna

Në 5 vite, 102 milionë dollarë kosto buxhetit të shtetit

Në raportin vjetor të 2018, i publikuar nga Komisioneri për Mbikëqyrjen e Shërbimit Civil vihet...

Shqipëria "humbet" të kualifikuarit

Raporti: Situatë alarmante për investimet e huaja!

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë, në rezultatet e anketës së fundit të realizuar ka...

Të dhënat

Kreditë me probleme, situata sipas Bankës së Shqipërisë

Bazuar në disa të dhëna të Bankës së Shqipërisë, vihet re se niveli i kredive...

Njoftimi

Detyrimi tatimor si kredi me vlerë zero, DPT sqaron tatimpaguesit

Në vijim të informimit të tatimpaguesve, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të...

Banka Boterore

Remitancat/ BB: Ku renditet Shqipëria në botë?

Shqipëria është vendi i 10-të në Europë sa i përket peshës që zënë remitancat në...

Përfundimet

GKSF: Sektori bankar u zgjerua, pavarësisht kursit të këmbimit

Grupi Këshillimor i Stabilitetit Financiar (GKSF) ka dalë në përfundimin se sistemi financiar në vend...

Kontributet për pension

Fieri më i “ndërgjegjësuari”, Kukësi i fundit

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore vihet re se...

Njoftimi

Kur korrigjohen deklaratat tatimore? Shpjegimi i Tatimeve

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të të gjithë tatimpaguesve të drejtën për...

Raporti i FMN

Ç’do ndodhë me ekonominë shqiptare në 2019?

Sipas statistikave të reja të publikuara nga Fondi Momenator Ndërkombëtar, parashikohet se ekonomia shqiptare do...