MENU
klinika
Vendimi nga Autoriteti i Konkurrencës

Dentistët urdhërohen të pezullojnë fiksimin e çmimeve

Rritje me 12%

Fluturimet, tre milionë udhëtarë vitin e kaluar

Tregu i fluturimeve ajrore në Shqipëri numëroi pothuajse tre milionë pasagjerë vitin e kaluar. Sipas...

Pronari i ri, Olti Peçini

Spitalet, ikin edhe italianët e Salus

Investitorët e huaj po dështojnë në tregun e shërbimeve shëndetësore. Pas grekëve të Hygeia, edhe...

10 milionë euro “u dogjën” në 2018

Ish-pronarët, nuk ndahen as fondet e parashikuara

Kompensimi i ish-pronarëve është kthyer në një proces paradoksal, ku madje as fondet e përcaktuara...

I lartë, por i largët

Rritet çeku social për emigrantët në Itali, kriteret

“Është 65 € më i lartë se vitin e shkuar, por ngrihet me 5 muaj...

Një tjetër shans

Ndihma ekonomike, kriteret e reja për ta përfituar

Familjet në nevojë, që refuzohen nga sistemi i Ndihmës Ekonomike, kanë një tjetër shans për...

Shpenzimet dhe borxhi

Financat publikojnë të dhënat, 100 mln të ardhura më pak

Buxheti i shtetit për vitin e kaluar u mbyll me 100 milionë euro të ardhura...

Lulëzon tregtia

Shqipëria dhe Kosova rrisin import-eksportet

Rritet tregtia me Kosovën pas vendosjes së taksës 100% në nëntor të viti 2018 ndaj...

Deri 190 mijë lekë në muaj

Superpagat për vetting-un në polici

Ashtu si kolegët e tyre që po kryejnë rivlerësimin e gjyqtarëve e prokurorëve, edhe komisionerët...

As plani i të ardhurave s’u realizua

Buxheti, dështuan 46 mln euro investime

46 milionë euro investime publike nuk u realizuan vitin e kaluar. Sipas treguesve paraprakë fiskalë,...

1.7 mld lekë në dy vjet

Siguruesit po shlyejnë dëmet e prambetura

Kompanitë e sigurimeve paguan mbi një miliard lekë dëme të prapambetura vitin e kaluar. Sipas...

Ndyshimet ligjore, të pamjaftueshme

Konfindustria: Të ndërpriten të gjitha PPP-të

Konfindustria i vlerëson të pamjaftueshme ndryshimet e propozuara në ligjin për koncesionet dhe partneritetin publik-privat....