MENU
klinika
Shpjegimi publik

Nis punën sot Sistemi i Prokurimeve Publike

Raporti për financat vendore

Vetëm Bashkia Tiranë mbahet me paratë e veta! Po të tjerat?

Bashkia Tiranë mbledh rreth 43.0% të totalit, ndërsa 60 bashki të tjera në të gjithë...

Pagat më të larta

INSTAT: Profesionet që paguhen më shumë në Shqipëri

Sektori i financiare dhe i sigurimit janë më të paguarit në Shqipëri para mesatare në...

Afati deri në 10 maj

Si do të ndahen 5 milion euro për bujqësinë?

Fermerët kanë afat deri në 10 maj për të plotësuar dokumentet për të përfituar mbështje...

Mjetet e importuar, procedura e targimit

Dokumentet për regjistrimin e makinave të përdorura

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Trasportit Rrugor shpjegon procedurën që duhet të ndjekin personat...

Sa arritën të ardhurat për 2018?

Taksa e pronës, rinisin bisedimet bashki-ministri

Ministria e Financave është e pa kënaqur nga rezultat e bashkive në lidhje me mbledhjen...

Indetifikohen 564 subjekte

Sezoni turistik: Tatimet monitorojnë platformat online

Si çdo vit, në prag të çeljes së sezonit turistik, Administrata Tatimore sjell në vëmëndje...

Zgjedhjet me rezervim on-line

Targat e makinës, DPSHTRR: Procedurat dhe tarifat e reja

Drejtuesit e mjeteve që janë të fiksuar për kombimin e numrave në targën e mikinës...

Të dhënat për 3-mujorin e parë

Rriten të ardhurat në tregun e sigurimeve

Tregu i sigurimeve po rritet me ritme të përmirësuar në këtë fillim viti. Sipas të...

Inspektimi i kantierëve të punimit

Zgjidhen problemet teknike, Kukës-Morinë gati për sezonin

Punimet në rrugën Kukës-Morinë do të përfundojnë përpara nisjes së sezonit turistik në mënyrë që...

Kush përfiton?

ATP: 155 pronarët që marrin paratë për tokën

Agjencia e Trajtimit të Pronave njofton se, më datë 03/ 05 / 2019, ka përfunduar...

Përmirësimet

Analiza ekonomike: Rritet punësimi dhe niveli i pagave

Tregu i punës në vitin 2018 ka shënuar përmirësime të rëndësishme, të reflektuara në rritjen...