MENU
klinika
Kushtet

ISSH: Si përfitohet pensioni social, dokumentet

Gjendje e rënduar në këto akse

Konfindustria, akset rrugore ku duhet ndërhyrë

Konfindustria shpreh shqetësimin për gjendjen e vështirë në mjaft akse të rëndësishme të sistemit rrugor...

Primet bruto mbi 3,9 miliardë lekë

Aksidentet, kompanitë paguajnë 12 milionë euro dëme

Kompanitë e sigurimit kanë paguar 12 milionë euro dëme në periudhën janar-mars 2019. Kjo shifër...

Bashkëpunim shtet-punëdhënës-punëmarrës

Denaj i jep vëmendje garantimit të sigurisë në punë

Këshilli Kombëtar i Punës zhvilloi mbledhjen e radhës, të parën për vitin 2019, nën drejtimin...

Me standarte europiane

Merr udhë projekti 10.5 milionë Euro për rrjetin hidrik

Qytetarët e Bashkisë së Tiranës do të kenë një furnizim më të mirë me ujë...

Raporti i INSTAT për 2018

Rritet kriminaliteti, 120 vepra penale për 10 mijë banorë

INSTAT ka publikuar sot raportin për kriminalitetin në vend për vitin 2018. Sipas të dhënave...

Manuali i Bashkisë Tiranë

Llogaritja e taksave vendore për çdo kategori

Bashkia e Tiranës ka publikuar në faqen e saj të internetin një manual për llogaritjen...

Korporata e Investimeve Shqiptare

Buxheti i shtetit jep 368 milionë për strukturën e re

Krijohet Korporata e Investimeve Shqiptare. Qeveria shqipare ka hartuar dhe ka dorëzuar në Kuvend një...

Administrata shtetërore

Hapen 51 vende pune për drejtor

Hapjen e procedurës së pranimit në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese edhe për...

Agjencia: Po transferojmë pajisjet

Prokurimet publike 3 ditë ‘offline’

Sistemi i prokurimeve publike do të jenë jashtë funksionit për 3 ditë, duke nisur nga...

Nesër skadon afati

Tatimet: Dorëzoni deklaratën e të ardhurave

Data 30 prill është afati i fundit për dorëzimin e deklaratës individuale vjetore të të...

Vit pas viti rritet mosha

ISSH: Tabela e moshës së daljes në pension

Instituti i Sigurimeve Shoqërore publikon tabelën e moshës së djales në pension për burrat dhe...