MENU
klinika
Vendimi

Qeveria-zyrës avokatore për koncesionin e Rinasit

Produkte ushqimore të sigurta

Siguria ushqimore/ Ministria e Bujqësisë: Nuk ka vend për alarm!

Siguria ushqimore e disa prodhimeve me bazë bimore dhe shtazore është bërë ditëve të fundit...

Pagesat brenda 3-muajve

Strasburgu/ Mijëra euro për viktimat e 21-Janarit

Strasburgu vendos që pasardhësit e viktikave të 21 janarit të vitit 2011 të marrin edhe...

Si të veprojnë shoferët

Njësimi i patentave Shqipëri-Kosovë

Publikohen formularët që duhet të plotësojnë shtetasit shqipar dhe ato kosovar për njohejen reciproke të...

Shitjet dhe fitimet

Raporti i BSH-së: 53% e ndërmarrjeve në vështirësi

Rreth 53 % e ndërmarrjeve të vogla në vendin tonë janë në vështirësi për shkak...

Publikohen formularët

Subvencionet për bujqësinë

Zbardhet udhëzimi i Ministrisë së Bujqësisë për shpërndarjen e fondeve në mbështetje të bjqësisë. Udhëzimi...

Komoditeti i komunitetit

Ku i çojnë paratë kryetarët e bashkive?

Pjesën më të madhe të parave të buxhetit të bashkive e marrin strehimi dhe akomodimi....

Struktura

Tabelat/ Pagat e reja për Agjencinë Shtetërore të Kadastrës

Miratohet dhe hyn në fuqi struktura e re pagave për Agjencisë Shtetërore të Kadastrës. Punonjësit...

Fokusi i diskutimeve, kursi i këmbimit dhe kreditimi

BSH-FMN takim për ecurinë e sistetimit bankat

Kursi i këmbimit dhe ecuria e tij, tregjet financiare, sistemi bankar, ecuria e kreditimit dhe...

Raporti

Paratë që mbajnë në “këmbë” pushtetin vendor

Të ardhurat nga taksat përfaqësojnë një burim të rëndësishëm financiar në strukturën e të ardhurave...

Projektet për zhvillimin e zonave rurale

Denaj: Mbështetje fermave familjare

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në aktivitetin për mbylljen e fazës...

Përmirësimi i shërbimit, reduktim drastik i ankesave

OSHEE: Ulen humbjet në 26,2%

Të dhënat e 3-Mujorit të parë të vitit, publikuar nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë...