MENU
klinika
"Për herë të parë në kujtesën e gjallë"

RT/ FMN: Kinën e presin stuhi të mëdha

"Kostoja 1 miliardë e 200 milionë euro"

Korridori blu/ Rama: Do jepet me PPP, Qeveria do garantojë trafikun

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot projektin dhe ka çelur garën për nismën e Korridorit...

Efektet e Covid-19

Ekonomia, drejt rënies më të madhe që nga viti 1997

Tremujori i parë i vitit i 2020 ka sinjalizuar rënien më të fortë ekonomike që...

Si po e gjen Europën Presidenca gjermane?

Recesioni më të thellë që nga Lufta e Dytë Botërore

Sot Gjermania merr presidencën gjashtëmujore të Bashkimit Evropian. BE-ja po përballet me recesionin më të...

Lobet në BE

Izolohet Shqipëria, turizmi në kolaps

Hapja e kufijve, BE-ja merr vendimin: Shqipëria mbetet jashtë listës së shteteve që u lejohet...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 1 Korrik 2020

Këtë fillim muaji euro këmbehet me 124.60 lekë. Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me...

Rritet konsumi final i popullatës

INSTAT: Bujqësia ndikim pozitiv në ekonomi

Produkti i Brendshëm Bruto (PBB) në tremujorin e parë të vitit 2020 i ndikuar nga...

Statistikat e BSH-së

Kredia për ekonominë arriti në 582 miliardë lekë

Totali i kredisë për ekonominë arriti vlerën 582 miliardë lekë, në fund të muajit maj...

Regjimi i ri fiskal për operacionet hidrokarbure

Sigurohet përfitim më i madh për vendin nga burimet

Qeveria ka hartuar një projektligj i cili synon adresimin e problematikave të regjimit fiskal për...

Pas goditjes së kompanive ajrore

Rifillim i ngadaltë i transportit ajror në Europë

Pas goditjes së kompanive ajrore nga COVID-19, trafiku po rifillon ngadalë në Europë me hapjen...

Dhoma Amerikane e Tregtisë

Klima e biznesit në Shqipëri arrin përkeqësimin më të madh

Dhoma Amerikane e Tregtisë publikoi dje indeksin për klimën e biznesit në Shqipëri për vitin...

‘Momenti i së vërtetës’

“Miratim të marrëveshjes së fondit të rimëkëmbjes”

Presidenti francez Emmanuel Macron i kërkoi BE27 të binte dakord për fondin e rimëkëmbjes në...