MENU
klinika
Deklarata e ministrit Çuçi

Çfarë e garanton cilësinë dhe shitjen e prodhimeve bujqësore?

Raporti i BSH-së

Kredia për blerje banesash, rekord të 110 miliardë lekëve

Kredia për blerje banesash arriti vlerën rekord të 110 miliardë lekëve, në rritje me 3.3%...

Përqindja më e lartë në Evropë

90% e shqiptarëve pronarë të shtëpive!

Shqipëria renditet ndër vendet me përqindjen më të lartë të familjeve që janë pronare të...

Vendimi i Ministrisë së Turizmit

Hapësira publike në plazhe, grup pune për zbatimin e vendimit

Këshilli i Ministrave me një vendim në muajin prill parashikon që subjektet që lidhin kontrata...

INSTAT

Ndërtimi vijon rritjen, indeksi shitjeve u rrit me 4. 4 %

Ndërtimi ka vijuar rritjen duke shënuar shifra pozitive si përsa i përket shitjeve neto, prodhimit...

Në kundërshti me ligjin

AKU gjobit tre subjekte me më shumë se 4 milionë lekë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka gjobitur një subjekt me aktivitet “Njësi e prodhimit dhe përpunimit...

Kur nisin punimet te 'Shqiponja'?

Unaza/ Rihapet gara për lotin 1!

Punimet për ndërtimin e lotit të parë të Unazës së Madhe do të nisin në...

INSTAT

Turizmi, rriten të punësuarit dhe pagat në hotele dhe restorante

Indekset e treguesve në aktivitetin Bar-Restorante, në tremujorin e parë 2019, shënoi rritje 2,3 %,...

Deklarata

Denaj: Bashkëpunim me biznesin për të ulur informalitetin

Lufta kundër informalitetit, korrupsionit dhe krimit ekonomik nuk mund të fitohet vetëm me paketa ligjore,...

Raporti i INSTAT për 3-mujorin e parë

Tregtia me pakicë shënoi rritje me 3.2%

Aktiviteti i tregtisë me pakicë shënoi rritje gjatë tre mujorit të parë të vitit 2019,...

Workshopi

Burimet e rinovueshme të energjisë, përfitimet

Në Tiranë është mbajtur sot një workshop, i cili kishte në fokus çështje të tilla...

Marrëveshja

Hiqen tarifat roaming për shtetasit e Kosovës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka bërë të ditur se tashmë Shqipëria ka filluar...