MENU
klinika
Elementë të shtuar të sigurisë

Në verë hidhet në treg 10 mijë lekëshi, kartmonedha e re

"Plagë të mëdha që duan vite të mbyllen"

RT/ Pse ky tubim nafte nuk do të zgjasë?

Çmimet e naftës janë ‘mbledhur’ ndërsa tregtarët besojnë se thellësia e shkatërrimit të kërkesës mund...

Ekzistojnë 4 skenarë

BBC/ Çfarë forme do të ketë recesioni?

Edhe pse vendet tani po shkojnë drejt lehtësimit të kufizimeve të bllokimit, pandemia koronavirus tashmë...

Punonjësit thelbësorë fitojnë më pak se...

Pandemia nxori në pah pabarazinë në SHBA

Kriza e pandemisë ka bërë që shumë njerëz të ngelen përkohësisht të papunë e të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 10 Maj 2020

Euro ka shënuar sërish në një ndryshim positiv, këmbehet sot me 12.70  lekë. Dollari amerikan,...

Po atëherë çfarë?

RT/ Kërkesa për naftë mund të tejkalojë furnizimin

Kërkesa për naftë mund të rikthehet sa duhet për të tejkaluar furnizimin deri në fund...

'Sundimi’ i gjysmës së blerjeve globale

Covid-19 po e bën industrinë luksoze më të varur nga blerësit kinezë

Nëse ka një vend ku bizneset luksoze nuk mund të jetojnë pa të këto ditë,...

Kur fillojnë aplikimet online?

Rimbursohet TVSH-ja për fermerët të cilët…

Bujqësia është një hallkë e rëndësishme e ekonomisë shqiptare, por deri tani qeveria nuk kishte...

Kur do dalin nga banka këto para?

BSH/ 1.9 miliardë lekë për “fondin e garancisë”

Krijohet fondi i ndërhyrjes së jashtëzakonshme në institucionet financiare. Fondi duhet të arrijë vlerën 6,5...

Norma më e lartë që prej depresionit të madh

Rekord papunësie në SHBA

Norma e papunësisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës u ngjit në 14.7% gjatë prillit,...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 9 Maj 2020

Euro ka shënuar sërish në një ndryshim positiv, këmbehet sot me 12.70  lekë. Dollari amerikan,...