MENU
klinika
"Përfundojnë brenda afatit"

Balluku inspekton punimet në Bypass-in e Vlorës

Bashkitë me më shumë të ardhura

Taksa mbi ndërtesën, 3.8 miliardë lekë në arkën e bashkive

Të ardhurat nga taksa mbi ndërtesat zënë peshën më të madhe në totalin nga të...

Detajet

Subvencioni për ullishtet, lista me përfituesit në të gjithë vendin

Janë rreth 691 aplikime nga fermerët për subvencionim e mbjelljes e ullinjve. Ndërkohë total Agjencia...

Sigurimi i makinave

Kartoni jeshil, konkurenca merr nën monitorim tregun

Autoriteti i Konkurrencës do të monitorojë deri në shkurt të vitit 2020 tregun e sigurimeve...

Konkluzionet

Kompensimi i pronave, Avokati i Popullit zbardh problematikat

Avokati i Popullit publikon problematika që lidhen me respektimin e së drejtës së prone. Sipas...

Mbështetje për blegtorinë

Lista me 2300 përfituesit e fazës së parë

AZHBR ka publikuar listën me 2300 përfituesit e fazës së parë në skemën e riburisimit...

Ministeriali e "Forumi Ndërkombëtar i Transportit"

Balluku: Në fokus konektiviteti global dhe kuotat multilaterale

Konektiviteti global si dhe kuotat multilaterale për transportin rrugor të mjeteve transportuese të tonazhit të...

Publikimi i të dhënave

Gati për fondin 5 mln euro, 7700 aplikantë kalojnë fazën e parë

Rreth 7700 fermerë kanë kaluar fazën e parë, për tu bërë përfitues të fondit prej...

Efektet në ekonomi

Bie me 2.5 herë prodhimi i energjisë elektrike

Prodhimi i energjisë elektrike ka shënuar rënie të ndjeshme në tremujorin e parë të 2019-s,...

Kosto zero

Çertifikata e Rezidencës Tatimore, online në e-Albania

“Çertifikata e Rezidencës Tatimore”, tashmë mund të merret online përmes platformës elektronike e-Albania, në çdo...

Zbulim i rëndësishëm në Shpirag

Shell konfirmon praninë e naftës së lehtë

Testimet e para të Shell Upstream Albania B.V. (Shell) në pusin vlerësues Shpirag-4 në afërsi...

Trojet e shitura nga Bashkitë

Lame: Dokumentet për të marrë tapitë e tokës dhe shtëpisë

Kreu i Agjencisë së Kadastrës, Artan Lame ka shpjeguar sot rrugën që duhet të ndjekin...