MENU
klinika
“Mund të vdesin më shumë, sesa nga virusi”!

Trondit OKB: Numri i të uriturve pritet të dyfishohet prej Coronës

Çfarë po ndodh me naftën në botë?

COVID 19/ Shpjegimi i çmimeve negative në treg

Është e vështirë të besosh se çmimi i çdo malli, e për më tepër naftës,...

"Ne do të punojmë së bashku..."

G20 premton furnizim të mjaftueshëm global me ushqim

Ministrat e bujqësisë të G20-s u zotuan sot të bashkëpunojnë për të siguruar furnizim të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 22 Pril 2020

Monedha e eurozonës ka pësuar rënie të ndjeshme këtë të mërkurë duke u këmbyer me...

Marrëveshja energjetike e KOSTT- ENTSO-E

Një linjë 400 kV Shqipëri- Kosovë, një treg i përbashkët

Kryeministri Edi Rama ka komentuar marrëveshjen më të re mes Kosovës dhe Eurpës sa i...

FMN

Tërmeti dhe Covid e çuan borxhin e Shqipërisë në 75,6% të PBB

Efektet negative të tërmetit të 26 nëntorit 2019 dhe kriza ekonomike që krijoi pandemia Covid...

Drafti i Ministrisë së Financave

Shtyhet vetëdeklarimi i të ardhurave personale të 2019-ës

Ministria e Financave dhe Ekonomisë po përgatit draftin që parashikon shtyrjen e dorëzimit të vetëdeklarimit...

Platforma dixhitale

“Agrotrade”, impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobizneset

Platformat virtuale po japin impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobiznesit. Agjencia e Shteteve të...

Procedura që duhet ndjekur

“Paga e luftës”/ Nisin sot aplikimet e paketës së dytë

Të punësuarit aktualë dhe punonjësit e larguar nga puna si pasojë e COVID-19 të cilët...

Bashkë me të edhe frika për krizën ekonomike

Shtohet frika globale nga Corona

Sipas një sondazhi të Shoqatës Ndërkombëtare Gallup javët e kaluara frika nga përhapja e virusit...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 21 Prill 2020

Këtë fillim jave monedha e eurozonës kap vlerën e 125.70 lekëve. Dollari amerikan, këmbehet në...

Miratimi i amnistisë fiskale/ Kategoritë që përfitojë

Rama: Më 27 prill hapet blloku i dytë i bizneseve

Këtë javë Këshilli i Ministrave do të miratojë projektligjin për amnistinë fiskale, ndërsa më pas...