MENU
klinika
Kini kujdes, nëse nuk deklaroni...

Doni të ndryshoni ortakun në biznes?

Afat deri në....

Detyrimi për llogari bankare për bizneset, hyn në fuqi vendimi

Bizneset e regjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit do të duhet të hapin një llogari...

"Mos rrisni taksat"

KE “dush të ftohtë” Shqipërisë për PPP-të

Në lidhje me programin e pestë të reformave ekonomike, hartuar nga qeveria shqiptare për periudhën...

Shqiptarët më të refuzuarit

80% e aplikuesve për azil, nën 34 vjeç

Në raport me popullsinë, azilkërkuesit shqiptarë ua kalojnë edhe “të arratisurve nga vendet me konflikte”...

Eurostat

Shqipëria, destinacioni i parë i grekëve për pushime

Spanja është shteti i preferuar për të kaluar pushimet për shumë vende europiane. Me kulturën...

3 muaj në detyrë

Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve

Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro është shkarkuar nga detyra. Duro mbante këtë post...

Si përfiton Shqipëria

BE projekt për inovacion “Horizon 2021-2027”

Komisioni Europian po përgatit zbatimin e programit të ardhshëm Horizon Europe, program i njohur i...

"Nuk kemi ende sistem shpërndarjeje"

MIE kërkon shtyrje të afateve për Albgaz!

Enti Rregullator i Energjisë ka rishikuar rregulloren lidhur me cilësinë e shërbimit dhe furnizimit me...

Furnizimi me shërbime

DPT këshillon tatimpaguesit për procedurat e reja!

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në rubrikën “Tatimet Këshillojnë” kanë publikuar informacionin në lidhje me...

Projekti i qeverisë

Në vitin 2022 borxhi publik do të ulet 60 %

Qeveria hedh për konsultim strategjinë për menaxhimin e financave publike 2019-2022, ky synon që në...

Min. e Turizmit shpall tenderin

Sezoni turistik/ 37.9 milionë lekë marketing!

Agjencia e Prokurimit publik ka njoftuar hapjen e tenderit për projektin e Marketingut të Turizmit...

Vendimi

Konkurrenca do të monitorojë tregun e celularëve!

Autoriteti i Konkurrencës (AK) ka vendosur të mbajë nën monitorim për 6 muaj tregun e...