MENU
klinika
Të dhënat

Politika e strategji për industrinë agropërpunuese

Njoftimi

Përjashtimi i inputeve bujqësore nga TVSH/ Tatimet: Ndihmon në…

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton fermerët se furnizimi i inputeve bujqësore është përjashtua nga...

Investimet në Shqipëri

Greqia bie nga “froni”

Pas dy dekadash si investitori më i madh në vendin tonë, Greqi duket se e...

Tabelat

Sektori i agrobiznesit, problematikat që e shoqërojnë

Vlerësim i mjedisit të biznesit bujqësor Të fokusuar në problematikën së çfarë duhet bërë për...

12 mld lekë më shumë

Nis rritja e të ardhurave, bie TVSH dhe Akcizat

Ndërsa muaji i parë i këtij vitit ka nisur “dobët”, pasi në arkën e shteti...

Po çregjistrimi?

Kur bëhet regjistrimi i personave të tatueshëm?

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve nëpërmjet një njoftimi ka lajmëruar se çdo person i tatueshëm...

5 aeroportet ku do operojë

Certifikohet ‘Air Albania’, reagon Aviacioni Civil

“Air Albania” është certifikuar pranë Autoritetit të Aviacionit Civil sipas kërkesave të kuadrit ligjor vendas...

Shpenzime rekord

Sa miliardë euro dolën nga Shqipëria?

Viti 2018 ka qenë për shqiptarët viti i “fluturimit” jashtë vendit. Ata kanë preferuar që...

Statistikat e BSH

2018/ Investimet e huaja rekord në Shqipëri

Banka e Shqipërisë raporton se investimet e huaja direkte kanë thyer rekordin në fund të...

"S'merr pjesën që i takon nga..."

“Kukësi po zbrazet nga emigracioni”

Niveli i ulët i zhvillimit ekonomik të zonës lidhet me faktin se të ardhurat gjenerohen...

Konsumojmë 1.6 kg mish pule në vit?!

Eurostat: Sa prodhon Shqipëria?

Sipas disa të dhënave të fundit të bëra publike nga Eurostat për vendin tonë vihet...

Opinion

Domosdoshmëria e manualit të “Praktikave të mira në bujqësi”

SFONDI I PROBLEMIT & ADRESIMI I PROBLEMATIKËS Statistikat, por dhe mjaft studime të lidhura me...