MENU
klinika
Duke filluar nga viti që vjen

Ristrukturimi i kredisë/ Ja rregullorja e re për bankat!

Raporti

FMN për bankat: Sektori është mjaft likuid, pritet një rritje e…

Në raportin e fundit të publikuar për vendin tonë, Fondi Monetar Ndërkombëtar bën edhe një...

Rishikohet taksa mbi truallin

“Detyrohen” bashkitë, objektiv rritja e të ardhurave!

Qeveria ka hedhur për konsultim planin e veprimit për decentralizmin dhe qeverisjen vendore duke vendosur...

Lejet e ndërtimit dhe zhvillimit

Ndryshimi nga tokë bujqësore në truall jo më me VKM!

Pas disa ndryshimeve që lehtësojnë procedurën e ndryshimit të zërave kadastralë nga tokë bujqësore apo...

Samiti në Poznan

Denaj: Bashkëpunimi rajonal rrit tërheqjen e investimeve të huaja!

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, po merr pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor...

BERZH miraton fondin e radhës

87 mln euro për ekonominë e gjelbër për Shqipërinë

BERZH dhe Fondi i Klimës së Gjelbër (GCF) nënshkruan një marrëveshje që i alokon 87...

Ndërhyhet në industrinë e duhanit

Qeveria vendos kushte strikte për licensimin e operatorëve

Qeveria ka vendosur të ndërhyjë në industrinë e duhanit, duke përcaktuar kritere të reja për...

Ndërhyrjet në nënstacionet e Tiranës

OSHEE shpall fituesin për projektin 2.9 milionë USD

Nën projektin e rimëkëmbjes së energjisë mbështetur nga Banka Botërore me një kredi 150 milionë...

FMN skanon ekonominë

Ka stabilitet/ Vitin e ardhshëm “kërcen” rritja, rrezik nga plakja

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka bërë publik raportin e dytë të programit të post monitorimit për...

Edhe në tremujorin e dytë

Sejko lajmëron përgjysmim të rritjes ekonomike

Sipas të dhënave të INSTAT, aktiviteti ekonomik në vend u rrit me 2.2% në tremujorin...

Sigurimet

Rritje në 5-mujorin e parë, bum me “jetën” dhe “kartonin jeshil”

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka përditësuar ecurinë e tregut të sigurimeve me të dhënat më...

Ristrukturohen zyrat e punës

Krijohet Agjencia për Punësim dhe Aftësi!

Ministria e Financave ka përgatitur disa ndryshime në strategjinë për punësimin. Ndryshimet që janë shtruar...