MENU
klinika
Dëmi nga përdorimi pa kriter

Rezistenca ndaj antibiotikëve kushton sa 3% e PBB-së

Vazhdojnë të shesin dhe blejnë

Mashtrimi me bizneset pasive

Numri i bizneseve që pezullojnë aktivitetin, duke kaluar në statusin pasiv ka ardhur në rritje...

Shifrat dhe partnerët

Dossier/ Importi i armëve, 2.8 mld USD në 70 vjet

Që prej vitit 1950 e deri më sot, Shqipëria ka importuar armë në vlerën e...

Përdorim modest

Vetëm 7.7% e bizneseve në tregti elektronike

Vetëm 7.7% e bizneseve shqiptare shesin nëpërmjet internetit. Të dhënat e Institutit të Statistikave tregojnë...

Por AKEP vendos rregulla të reja

Trafiku ndërkombëtar, “minierë ari” për operatorët

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka vendosur që në vazhdim operatorët celularë në Shqipëri...

Problemi i tregut për fermerët

Vetëm këtë vit, 40 aplikime për pika grumbullimi

Vetëm këtë vit, 40 sipërmarrje kanë aplikuar për të ngritur pika grumbullimi përmes skemave të...

Gjiknuri: “Rriti” bizneset

TAP ka sjellë para dhe… eksperiencë

Gazjellësi Trans Adriatik ka rritur ekspertizën e ndërmarrjeve nënkontraktore shqiptare. Ministri i Energjisë dhe Infrasturkturës,...

Edhe kërkesa në rritje

Lehtësohet më tej kredia për individët

Bankat lehtësuan më shumë kreditimin e individëve në tremujorin e tretë të vitit. Sipas Vrojtimit...

Rriten shpenzimet për 2019

100 milionë euro për rimbursim barnash

Vitin e ardhshëm, qeveria shqiptare do të shpenzojë shifrën rekord të 100 milionë eurove për...

Favorit konsorciumi Kastrati- T.M.D Systems

Hapet gara për aeroportin e Kukësit

Qeveria shqiptare ka hapur zyrtarisht garën për dhënien me koncesion të Aeroportit të Kukësit. Afati...

Kursi i këmbimit

Bie euro, forcohet dollari

Euro ra sërish të enjten në kursin e këmbimit me lekun. Sipas Bankës së Shqipërisë,...

Reforma pa rezultate

65% e ujit të pijshëm nuk paguhet

Reforma në sektorin e ujit nuk po jep ende rezultate domethënëse. Sipas të dhënave nga...