MENU
klinika
Mashtrimi më i madh

“Ujku i Wall Street” paralajmëron për kriptomonedhat

Mbi 10 mijë të punësuar

Siguria private, informalitet i lartë

Zhvillimim  i ekonomisë  pas viteve 90, zgjerimi i biznesit, si edhe  rritja e krimit  të...

Kriza financiare në Itali

Italia “kërcënon” Eurozonën/ Ç’po ndodh?

Italia “kërcënon” Eurozonën…Çfarë po ndodh? Kriza finaciare që kërcënon Italinë po bëhet një shqetësim kryesor...

Vetëm 4% do të ktheheshin

Turistët nordikë të zhgënjyer

Vetëm 4% e turistëve nordikë dhe 10% turistëve nga Europa Qendrore kanë deklaruar që mund...

Kompanitë dhe shifrat e tyre

Dossier/ Ja bizneset e fatit që mbyllen në 1 janar

“Fundi i marrëzisë” nuk shënoi fundin real të saj…. Bëhet fjalë për aksionin e bujshëm...

Pretendimet e KLSH

Shteti me “bilanc të rremë”?

Konfindustria shpreh shqetësimin për shkallën e vërtetësisë të të dhënave makroekonomike, fiskale dhe financiare të...

Frenon shfrytëzimi i kapaciteteve

Biznesi ecën ende me ritëm të ulët

Shfrytëzimi i kapaciteteve prodhuese të bizneseve u stopua në tremujorin e tretë të vitit. Mosshfrytëzimi...

Të funksionojë inspektimi online

Bizneset presin reformën e inspektimeve

Bizneset kërkojnë reformë të inspektimeve. Sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, thotë...

Revolucion në Norvegji

Gjysma e makinave të shitura këtë vit ishin elektrike  

Në Norvegji, në totalin e makinave të shitura deri më tani për vitin 2018, gjysma...

Dëmi nga përdorimi pa kriter

Rezistenca ndaj antibiotikëve kushton sa 3% e PBB-së

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka konsideruar rezistencën ndaj antibiotikëve si një nga tre kërcënimet...

Vazhdojnë të shesin dhe blejnë

Mashtrimi me bizneset pasive

Numri i bizneseve që pezullojnë aktivitetin, duke kaluar në statusin pasiv ka ardhur në rritje...

Shifrat dhe partnerët

Dossier/ Importi i armëve, 2.8 mld USD në 70 vjet

Që prej vitit 1950 e deri më sot, Shqipëria ka importuar armë në vlerën e...