MENU
klinika
Tendenca e re

Dossier/ Investimet që po vijnë nga Lindja

Projektet e mëdha të infrastrukturës

Borxhi i Shqipërisë vlerësohet me notën B1

Gjigandi ndërkombëtar i vlerësimeve finaciare ka konfirmuar notën B1 për borxhin publik të Shqipërisë, duke...

Si kanë lindur?

“A funksionojnë taksat e mëkatit”?

Një taksë e mëkatit është një akcizë për mallrat e dëmshme shoqërore si cigarja, bixhozi...

Opinion/ Nga Shpëtim Nazarko

Ku i ke dhitë a i vrarë?

Brenda rregullës të cilës i përmbahem me fanatizëm jo vetëm në shkrimet për shtyp, besoj...

BSH: Duhen forma të tjera

Bankat kanë fshirë 51 mld lekë kredi

Sistemi bankar ka fshirë 51 miliardë lekë kredi të humbura nga bilancet në katër vitet...

Sipërmarrja private

Një në katër biznese hapet në tregti

Përgjatë gjithë vitit të kaluar, në Shqipëri janë regjistruar afro 25 mijë biznese të reja,...

Ashpërsohet ligji anti-duhan

Shitja e cigareve, me licencë të veçantë

Ligji kundër duhanit do të ashpërsohet sërish. Instituti i Shëndetit Publik ka përgatitur disa propozime,...

Kërkesa në stanjacion

42.5% e bizneseve me borxhe

Rreth 42.5% e totalit të ndërmarrjeve kanë një hua për të paguar. Vrojtimi i gjendjes...

U blenë 128 mln në 6 muaj

Si Banka e Shqipërisë frenoi “përmbytjen” me euro

Banka e Shqipërisë ka blerë 128 milionë euro në kursin e këmbimit valutor gjatë gjysmës...

75% blihen me kredi

Një pronë shitet për 10 muaj

Tregu i pasurive të paluajtshme është në rritje gjatë këtij viti. Agjentët imobiliarë dhe firmat...

Më shumë të ardhura buxhetore

Rritet eksporti i naftës bruto

Rritja e eksporteve të naftës dhe çmimet më të larta të saj në tregjet ndërkombëtare...

Miratohet themelimi

Konkurrenca hap rrugën për Air Albania

Autoriteti i Konkurrencës i hapi rrugë të enjten krijimit të kompanisë së fluturimeve Air Albania....