MENU
klinika
Detyrimet e pashlyera

DPT-tatimpaguesve: Për pagesat me këste…

Këmbimi valutor

Bilanci javor për Dollarin dhe Paundin

E ndërsa valuta e eurozonës ka rimarrë veten gjatë javës së kaluar, dollari amerikan dhe...

Sistemet Europiane

Taksa mbi tokën, roli në rritjen e produktivitetit në bujqësi

Eksperiencat e sistemeve të tatimit të pasurisë dhe asaj mbi tokën në Europën Qëndrore dhe...

Të rinjtë shqiptarë

Raporti: Çereku as punojnë, as s’shkollohen

Banka Botërore në raportin e fundit për tregun e punës në Ballkanin Perëndimor bën me...

Të dhënat

Tregu i punës, Shqipëria thyen një tjetër rekord

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Banka Botërore dhe Instituti i Vjenës nga...

Shqipëria në krizë lindshmërie

Ecuria e lindjeve deri në 2031, tre hipotezat e reja

Perspektiva e popullsisë në Shqipëri po vjen çdo ditë e në rënie. Bazuar në këto...

Tension me burrat?

Gratë shqiptare rekord në Europë

Në Shqipëri, edhe pse kohërat kanë evoluar marrëdheniet burrë-grua sërisht kanë mbetuar disi të tensionuara....

Procedurat për tërheqjen e pensioneve

Çfarë njofton Posta Shqiptare?

Tashmë të gjithë pensionistët mund të tërheqin pagesën e pensionit të pleqërisë në të gjitha...

Shifrat

Bonot me rekord të ri, sa përqind bie interesi?

Rënia e interesave të bonove të thesarit ka prekur një rekord të ri këtë javë....

"Shqiptarët në dietë"

Çfarë po ndodh me importin e sheqerit në vendin tonë?

“Tek shqiptarët po përhapet obeziteti”, kështu bëhet me dije te anketa e fundit e realizuar...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Skema e kompensimit, njoftim i rëndësishëm për fermerët

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit se është publikuar në Fletoren Zyrtare...

Këmbimi valutor

Leku ‘fundos’ Paundin, forcohet Euro

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e enjte me një rënie drastike të...