MENU
klinika
Rritet fondi limit për unazën

Projekti/ Loti 1, tenderohet me 45 mln lekë më shumë

Ndryshon drafti

Nuk keni një llogari bankare? Gjobat për secilën kategori

Personat fizikë/ juridikë tregtarë si dhe organizatat jofitimprurëse me xhiro mbi 2 milionë lekë, të...

Ç'shkruajnë mediat e huaja?

“Ishujt e Ksamilit në Shqipëri, si Maldivet dhe Karaibet”

Media italiane, Si Viaggia, i ka kushtuar një artikull plazhit të Ksamilit, të cilin e...

Skema e re

Si përfitohet ndihma ekonomike?

Bashkinë në të gjithë vendin kanë shpërndarë 6. 24 milionë lekë për përfituesit e skemës...

Sa u rritën depozitat në tre muaj?

Shqiptarët derdhin paratë në banka

Stoku i depozitave në sistemin bankar është rritur mesatarisht me 3.3% në tremujorin e parë...

Ç'ndodh me njësitë tregtare?

Kredia për bizneset rritet me 4.5%

Në tremujorin e parë të vitit 2019, aktiviteti kreditues i bankave ka konfirmuar zhvillimet pozitive...

Rriten me 4.1%

Shpenzimet buxhetore në tre muajt e parë të vitit

Shpenzimet buxhetore për tre muajt e parë të vitit ishin rreth 104.4 miliardë lekë, ose...

Tregtia Kinë-Shqipëri

Së shpejti nis eksporti i produkteve shtazore

Së shpejti, Kina do të jetë një treg i ri për produktet shtazore të vendit,...

Projekti për 'Ringjalljen e turizmit'

Kalaja e Lezhës, pjesë e grantit 5 mln euro

Kureshtja në mbarë botën për monumente kulture është rritur vitet e fundit dhe përmes një...

Tregu i kapitalit

AMF miraton vendimet e rëndësishme

Tregu i kapitalit në vend po fiton gjithnjë më shumë gjallëri. Në dy mbledhjet e...

Infrastruktura elektro-energjitike

Paketa e “100 fshatrave”, investim i rëndësishëm në Berat

Ndërhyrjet në infrastrukturën elektro-energjitike, me synim rritjen e cilësisë së furnizimit me energji elektrike të...

Qëllimi i tyre

Administrata tatimore, takime në të gjithë vendin

Në Durrës, Berat, Lezhë, Kukës, Korçë, Elbasan, Tiranë e Sarandë janë zhvilluar takime të zgjeruara...