MENU
klinika
Lista me subjektet

ISHTI: 20 gjoba vetëm në prill

Balluku në Portin e Vlorës

Dy skanera të rinj për kontrollin e pasagjerëve dhe bagazheve

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku pa nga afër investimin e realizuar në Portin...

Fjala e ministres Denaj

Skema IDEA-Grant, 43 sipërmarrës përfitojnë mbështetje

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë ishte e pranishme në ceremoninë e ndarjes së granteve për...

Ndërhyrja tek Unaza e Re

ARRSH hap tender për mbikqyrjen e Lotit 2

Autoriteti Rrugor Shqiptar hapi të premten e javës së shkuar një procedurë prokurmi lidhur me...

Zbulimi i ri i naftës

Balluku: Potencial për zhvillimin e ekonomisë

Pas disa vitesh aktivitetit kërkues dhe vlerësues në Shqipëri, kompania Shell ka konfirmuar potencialin e...

Faturim i ri për energjinë

‘Do të ndryshojnë 650 mijë matësa’

Në periudhën shtator-tetor të këtij viti Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike planifikon nisjen e...

Statistikat

INSTAT: Bie prodhimi i drithërave dhe qumështit

Gjatë vitit 2018 vihet re një tendencë në rënie e numrit të krerëve të blegtorisë...

Bizneset fasone

Denaj: Prioritet në rimbursimin e TVSH-së

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në një vizite në një sipërmarrje...

Njoftimi i DPSHTRR

Ç’regjistrimi i përkohshëm dhe i përhershëm i mjetit, procedurat

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor bën të ditura rregullat për c’regjistrim i...

"Përfundojnë brenda afatit"

Balluku inspekton punimet në Bypass-in e Vlorës

Bypass-i i Vlorës, një ndër veprat më të rëndësishme infrastrukturore në jug të vendit, do...

Bashkitë me më shumë të ardhura

Taksa mbi ndërtesën, 3.8 miliardë lekë në arkën e bashkive

Të ardhurat nga taksa mbi ndërtesat zënë peshën më të madhe në totalin nga të...

Detajet

Subvencioni për ullishtet, lista me përfituesit në të gjithë vendin

Janë rreth 691 aplikime nga fermerët për subvencionim e mbjelljes e ullinjve. Ndërkohë total Agjencia...