MENU
klinika
Rikonstruksioni i rrugës që lidh dy fshatrat

FSHZH/ Investimi i rradhës synim zhvillimin e bujqësisë

Cilat janë arsyet?

Shqiptarët ‘arratisen’ jashtë vendit

Gjatë muajit nëntor, sipas Institutit të Statistikave, është shënuar një rritje e lartë e daljeve...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 dhjetor 2019

Euro këtë të preme, ka kapur  vlerën e 122.10 lekëve. Duke parë të dhënat e...

Ndryshimet në rregullore

Pastrim parash/ Banka e Shqipërisë shton kontrollet

Banka e Shqipërisë ka bërë disa ndryshime në rregulloren “Për parandalimin e pastrimit të parave...

Çfarë zbuloi BB në terren?

“Ngrin” projekti për pyjet

Banka Botërore ka rishikuar projektin për shërbimet mjedisore dhe ka nënvizuar në raportin e fundit...

Bankers Petroleum financon eventin

Shqipëri-Kinë 70 vjet marrëdhënie diplomatike

70 vjetori i marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Republikës Popullore të Kinës me Shqipërinë u festua edhe...

AlbChrome zbulon shifrën

Pusi nr. 9/ Investimi më i madh në sektorin minerar

Me investime që kapin vlerën 27.3 milionë USD, AlbChrome, ka shënuar një rekord investimesh për...

Sa të ardhura solli biznesi i vogël?

Pushteti vendor ‘grumbulloi’ 21.8 mld lekë

Në periudhën janar-nëntor të 2019-ës të ardhurat nga pushteti vendor llogariten 21.8 miliardë lekë. Të...

Ja sa banorë ikën gjatë 2018-ës

INSTAT/ Këto 3 qarqe po “shuhen”

Emigracioni është një nga fenomenet më shqetësues për Shqipëri vitet e fundit. Ai po shteron...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 26 dhjetor 2019

Euro qëndron stabël këtë të mërkurë, në vlerën e 121 lekëve. Duke parë të dhënat...

Çfarë rrezikon shteti?

Aeroporti i Vlorës/ Nëse koncensionari nuk merr fitimin…

Pak ditë më parë u shpall zyrtarisht tenderi ndërkombëtar për ndërtimin dhe operimin e Aeroportit...

Kësti i 12-të

Buxheti 2020/ 1 miliard lekë për ish-të përndjekurit

Qeveria ka parashikuar një fond prej 1 miliard lekësh për dëmshpërblimin financiar për ish të...