MENU
klinika
Sprovat që e presin

Unitet i lyer me pozitivitet – Samiti virtual i BE-së

Dhe ai nuk ka hequr dorë nga sjelljet e dikurshme...

Koronavirusi ishte ‘barrë e rëndë’ për Trump-in!

Në fillim, kur u shfaq pandemia, dukej si një mundësi. Një mundësi për tu bashkuar....

Nga Project Syndicate

Pse OBSH vazhdon ta mbrojë Kinën?

Pandemia e COVID-19, shumë si një luftë e madhe, është një moment përcaktues për botën,...

Nga The Washington Post

Greqia ka sukses tani por do të vuajë më vonë!

Greqia ka një nga popullsitë më të vjetra të Evropës, një sistem të kujdesit shëndetësor...

Nga EU Observer

Pse BE nuk po e ndalon Orbanin?

Disa javë më parë, Bashkimi Evropian pësoi një ndryshim thelbësor: ajo pushoi së qeni një...

"Makthi i Xi Jinping"

Pse i intereson Kinës shëndeti i presidentit të Koresë së Veriut?

Pasiguria për gjendjen shëndetësore të Kim Jong-Un është shqetësuese për Presidentin e Republikës së Popullit...

"Kina e humbi Evropën..."

BE, jo më e varur nga Kina!

Marrëdhëniet midis Kinës dhe Bashkimit Evropian janë përkeqësuar me keqtrajtimin e pandemisë së koronavirusit nga...

Qëllimet e presidentit rus

Koronavirusi, sfidë për Putinin dhe rrezik për botën

Rusia dhe Presidenti Vladimir Putin po përballen me një situatë “shumë problematike” pasi koronavirusi vazhdon...

Si e shkatërroi besimin

“Kina e ka humbur Europën…”

Me një seri samitesh të nivelit të lartë që arritën kulmin me vizitën në Gjermani...

Ja ç'do të ndodhtte me vendin e tij dhe botën

Po nëse presidenti i Koresë së Veriut vdes?

Thashethemet se lideri i Koresë së Veriut Kim Jong-Un është sëmurë rëndë kanë ngjallur frikë...

Mos vallë duhet të shikojë nga Lindja?

Gjermania ka nevojë për Kinën, më shumë se për Evropën?!

Kohët e vështira kërkojnë masa të vështira ‘është shprehja e momentit kur bëhet fjalë për...

Çfarë po na tregon koronavirusi

Kina ka ndryshuar taktikat, jo strategjinë!

Që nga fillimi i pandemisë koronavirus, Kina ka luftuar të kontrollojë narracionin rreth rolit të...