MENU
klinika
Qytetarët dalin në rrugë

Tërmeti ‘shkund’ Elbasanin

Nxënësit në protestë

300 nxënës në Elbasan në protestë, shkolla 2 vite e mbyllur

Rreth 300 nxënës të shkollës 9-vjecare në Mengël të Elbasanit kanë bojkotuar mësimin për të...

Bashkia Cërrik

Mbyllet tregu i kafshëve të gjalla në Gostimë

Tregu i kafshëve të gjalla në Gostimë të Cerrikut nuk funksionon më. Ai eshte mbyllur...

Protestë kundër ndotësve

Ndotja në Elbasan bën bashkë këshilltarët bashkiakë

Edhe pse disa muaj më parë Këshilli shpalli Emergjencën Mjedisore, asnjë masë konkrete nuk u...

Monument Kulture në Elbasan

Tik-tak-et ‘mbrapsht’ të Kullës së Sahatit

Në periudhën e mesit të shek. XVI-të kullat e sahatit ishin një ndërtim karakteristik në...

Gatime tradicionale

Shafrani i Dumresë po tërheq shumë vizitorë

Është një nga erëzat më të shtrenjta në botë, por edhe kultivimi i saj ka...

Qendra e qytetit

Në zemër të harmonisë fetare

Nëse “harmonia fetare” duhet ilustruar vizualisht, qyteti i Elbasanit do të ishte një ndër zgjedhjet...

Dyndje për lejet e legalizimit

Emigrantët “pushtojnë” ALUIZNI-n

Zyra e ALUZNI-t Elbasan edhe gjate kësaj vere po përballet me një fluks qytetarësh, shumica...

Aventurë dhe Turizëm

Me kajak përgjatë rrjedhës së Shkumbinit

Të lundrosh me kajak është një nga sportet me më adrenalinë që duke nisur nga...

Destinacion turistik

Si Kanioni i Holtës, asnjë të dytë në Gramsh

Turizmi i aventurës ka tashmë një destinacion të ri, Kanioni i Holtës. I gjendur në...

Solidariteti me Greqinë

Dhuroi pensionin për të ndihmuar grekët

Shqiptarët kanë ngrënë për një kohë të gjatë me pensionin e akorduar nga shteti grek...

Te zbulojmë Elbasanin

Funar, një tjetër mrekulli natyrore 25 km larg

Është vetëm 25 km nga Tirana, por pakkush di për ekzistencën e një perle të...