MENU
klinika
Kulinaria përmetare

Sofra e shtruar si për mbret, të tilla gjen veç në Përmet

Infrastruktura në Gjirokastër

Përmirësohen kushtet në tregun industrial

Kushtet e amortizuara në të cilën tregtarët shisnin në tregun e qytetit ishin këmbanë që...

Siguria Ushqimore

DRAKU në Gjirokastër nuk ka mjete për kontrolle

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjendet në mesin e një fushate intensive kontrollesh, veçanërisht në ditët...

“Rit Fest Brum”

Kulinaria Gjirokastrite në një festival unik

Një festival i kulinarisë kushtuar gatimeve të brumit do të nis këtë shtator në Odeonin...

Dossier

Nëpër tunelet e luftës së ftohtë

Qafa e pazarit është një nga vendet më të frekuentuara nga vizitorët, jo vetëm si...

Personazhi i qytetit

Porositë e çuditshme për gurëgdhendësin 80-vjeçar

“Kapriçot e moshës” nuk mund të ndalin 80-vjecarin Muhedin Makriu të heqë dorë nga skalitja...

Rekordi i një sezoni turistik

Historia gjirokastrite “bën për vete” turistët

Thirrjes “Eja në Gjirokastër” që Bashkia e qytetit, Drejtoria e Trashëgimisë dhe Agjencia Kulturore bënë...

Komplikacione shëndetsore

Shtohen rastet e pickimeve nga insektet

Mbi 130 raste pickimesh nga bletët janë rregjistruar në 3 muajtë e verës, në urgjencën...

Në kërkim të arkeologëve

Në Gjirokastër mungojnë profesionistët

Sa herë të rrëmosh, do gjesh gjithnjë diçka të re në historinë e pasur të...

Fluturimi 1929: Gjirokastër-Tiranë

A do rijetëzohet aeroporti i parë shqiptar?

Aeroporti 80 vjeçar i Gjirokastrës është ndër të parët në vend, mbase pikërisht për vjetërsinë...

Infrastruktura në Gjirokastër

Nis rikonstruksioni për sokakun e Hito Lekdushit

Kush është nga Gjirokastra e di rëndësinë strategjike të sokakut të Hito Lekdushit, ndërsa kush...

Muzeu i Armëve në Gjirokastër

Një muze i ndarë më dysh

Të gjitha janë mbledhur në zemër të “Argjiros”, kalasë madhështore të Gjirokastrës që ka shumëçka...