MENU
klinika
Ashpërsohet ligji anti-duhan

Shitja e cigareve, me licencë të veçantë

Kërkesa në stanjacion

42.5% e bizneseve me borxhe

Rreth 42.5% e totalit të ndërmarrjeve kanë një hua për të paguar. Vrojtimi i gjendjes...

U blenë 128 mln në 6 muaj

Si Banka e Shqipërisë frenoi “përmbytjen” me euro

Banka e Shqipërisë ka blerë 128 milionë euro në kursin e këmbimit valutor gjatë gjysmës...

75% blihen me kredi

Një pronë shitet për 10 muaj

Tregu i pasurive të paluajtshme është në rritje gjatë këtij viti. Agjentët imobiliarë dhe firmat...

Më shumë të ardhura buxhetore

Rritet eksporti i naftës bruto

Rritja e eksporteve të naftës dhe çmimet më të larta të saj në tregjet ndërkombëtare...

Miratohet themelimi

Konkurrenca hap rrugën për Air Albania

Autoriteti i Konkurrencës i hapi rrugë të enjten krijimit të kompanisë së fluturimeve Air Albania....

Kursi i këmbimit

Leku mbyll javën në rënie

Leku e ka mbyllur në rënie javën në kursin e këmbimit valutor. Sipas kursit zyrtar...

5.6% është me probleme

Kredia jashtë vendit po përkeqësohet

Kreditë me probleme të sistemit bankar jashtë vendit po rriten. Sipas Bankës së Shqipërisë, në...

Projekti i kadastrës fiskale

Odiseja për një taksim të drejtë prone  

Një sistem i drejtë fiskal ku do të jenë të identifikuara apo të shënuara të...

Guvernatori Sejko pret ambasadorin

Trokasin investimet hungareze

Këtë vit, pritet të realizohet investimi më i rëndësishëm hungarez në Shqipëri. Banka OTP do...

Programi IPARD

Vjen drita jeshile, 71 milionë euro për fermerët

Shqipëria pritet të marrë miratimin e granteve për bujqësinë në vlerën e 71 milionë eurove,...

Transporti ajror

Dy milionë pasagjerë nga TIA

Numri i pasagjerëve në transportin ajror këtë vit ka arritur pothuajsë në dy milionë. Tregu...