MENU
klinika
Editoriali i The Guardian

Katër vitet e Trump nuk mund të “fshihen” kaq lehtë!

Editoriali i The Washington Post

Kjo herë do të jetë ndryshe!

Nëse fjalët mund të bashkojnë një komb, Shtetet e Bashkuara do të ishin bashkuar pasi...

Amerikanët kanë besim tek ai

Biden, një president me dhembshuri dhe frymë ekipi

Joe Biden është presidenti i SHBA, sepse amerikanët kanë besim, që ai i merr me...

Pas betimit të presidnetit të ri

BE ofron një fillim të ri në marrëdhëniet me SHBA

Presidenti i zgjedhur i SHBA, Joe Biden bëri dje betimin. Ne ceremoni nuk mori pjesë...

Pas dëmit që shkaktoi Trump!

Biden rikthen Amerikën në hartën e botës

Presidenti i SHBA-së Joe Biden me të drejtë do të kalojë ditët e tij të...

Vetëm disa orë pas betimit si president i SHBA

Biden firmos një mori urdhërash ekzekutivë

Vetëm disa orë nga presidenca e tij, Joe Biden nënshkruan një varg urdhërash ekzekutive që...

Biden u betua si Presidenti i 46-të i SHBA-së

Demokracia triumfoi!

Joseph Robinette Biden Jr. dhe Kamala Devi Harris bënë betimin dje në Kapitol. Joseph Robinette...

Thirrje Biden

Gorbaçov: Marrëdhëniet SHBA-Rusi një shqetësim i madh

Udhëheqësi i fundit i BRSS, Mikhail Gorbachev bëri thirrje këtë të mërkurë, kur Presidenti i...

Zyrtarisht në krye të SHBA

Biden në fjalën e parë si President: Demokracia ka triumfuar!

Joe Biden është zyrtarisht president i SHBA-së.  Ai u betua nga Kryetari i Gjykatës së...

Një moment historik...

Po Kamala Harris si do të jetë si zëvendëspresidente?

Kamla Harris u bashkua me ekipin e Biden si një yll politik më vete. Dhe...

Lista

Cilat nga politikat e Trump do të heqë qafe Biden?

Disa orë pas betimit si presidenti i 46-të amerikan, Joe Biden do të nënshkruajë një...

Analiza e Project Syndicate

A mund t’i besohet përsëri Amerikës?

Një psherëtimë lehtësimi përfshiu të gjithë Evropën kur u bë e qartë se Joe Biden...