MENU
Fluks vizitorësh në Kakavijë

Turistë japonezë e australianë vizitojnë Gjirokastrën

Dalja nga skema e ndihmës ekonomike

Punësimi, Gjirokastra kryeson, Memaliaj problematik

208 persona kanë mundur të punësohen gjatë 3 mujorit të parë në qarkun e Gjirokastrës...

Zbulime të reja arkeologjike

Përfundon ekspedita italo-shqiptare në Paleokastër

Një pllakë e veçantë që daton në shekullin e V ose të VI të erës...

Vështrim hallesh

Tepelena nën hijen e Aliut

Bukuria e hajduterisë në traditë ngre qytet. Nuk është hajdutëri e rëndomtë, ka brenda diplomaci,...

Vështron e betonizuar

Saranda moderne me 40 hajdutë

Nga Eugent Kllapi Në qoftë se mund të themi se çfarë mund t’i bëjmë keq...

Sheshi dhe prespektiva

I bukuri Përmet me rrugë të ngushta

Nga Eugent Kllapi Bukuria nuk e ka emrin vetëm Instagram, ajo e ka edhe Përmet....

Rinia do të ikë

Rënia e Gjirokastrës si Ura e Oshtevës

Nga Eugent Kllapi Qyteti ia ka marrë anën malit. Shtrirë nga rrëza e lumit të...