MENU
klinika
Nis rehabilimi brenda 2 javësh

Shpëtohet nga shembja Ura e Golikut

Akset rurale në Maliq

Rehabilitohet rruga e parcelave në Pojan

Në fshatin Pojan, Bashkia e Maliqit ka nisur punën për të rehabilituar një nga akset...

Artikuj shkollorë dhe veshje falas

Panairi i bamirësisë për fëmijët në nevojë

Arsimi është një luks jo për pak fëmijë në qytetin e Korccës. Shkak është pamundësia...

Dossier

Konçensioni i parë në energjitikë

Para elektrifikimit të të gjithë vendit, Korca ka pasur një histori suksesesh në prodhimin e...

Bashkëpunimi TK-Teatri "A.Z.Çajupi"

“Koko Fest”, Zamira Kita ndan përshtypjet post-festival

Edhe pse fituesit e Festivalit Shtatëditor të Komedisë në Korçë u shpallën fundjavën që lamë...

Mësonjtorja e parë në fshat

Shkolla në Treskë, funksionale prej 125 vitesh

Kur përmend Mësonjtoren e Parë Shqipe, të vjen ndër mend menjëherë qyteti i Korçës, por...

Infrastruktura rurale

Pojan, Vreshtas e Burimas me rrugë të reja

Komunikimi është thelbësor veçanërisht në zonat rurale ndaj dhe World Vision Albania ka zgjedhur të...

Trashëgimia kulturore

I rikthehet lavdia Kishës së Ristozit

Trashëgimia kulturore e Korçës veçanërisht në aspektin eklistik përfaqsohet në një koleksion të rrallë objektesh...

Traditë korçare

Në Korçë ruhet ende tradita e zahireve

Vjeshta po troket në qytetin e serenatave e bashkë me përgatitjet për të nisur një...

Qendra Profesionale në Korçë

Profesionistët e ardhshëm praktika në 64 biznese

Qendra e Formimit Profesional në Korçë është përzgjedhur për të qenë një ndër pesë qendra...

Aktivitete bamirësie në Korçë

Me frymën e Nënë Terezës

“Të duash do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe “...

Dossier

Në themelet e Estradës së Korçës

Është qyteti i serenatave, i kinemasë së parë në vend dhe i hidrocentralit të parë...