MENU
klinika
Mentor Nazarko

Arritja e Bashës e ndryshme nga synimet fillestare të çadrës

Mentor Nazarko

VIDEO/ Marrëveshje historike!

Video editorial i opinionistit Mentor...

Mentor Nazarko

Surprizat e kuzhinës politike kosovare

Koalicione që regjistrohen gjysmë ore para mbarimit të afatit. Rikrijohet blloku i luftës, përballë bllokut...

Mentor Nazarko

Për adhuruesit e historisë: Po pini ujë..të pastër

Shënim i editorialistit Mentor Nazarko për artikujt historikë të Konica.al që kanë patur dhjetra mijëra...

Mentor Nazarko

24 orët e tmerrshme të ultimatumit amerikan

Personalisht, asnjëherë nuk kam besuar informacione që hedhin në qarkullim kolegë që shpesh disponojnë informacione...

Ekskluzive!

Shqipëria e brishtë e 97-ës!

Shqipëria e 97-është një nga vitet më të vështira shqiptare. Ajo është e njohur si...

Shpëtim Nazarko

Vendi ka nevojë për reforma të mëdha dhe për këtë na duhet një kryeministër me dorë të fortë

Shpëtim Nazarko tha sot në Zululand se një qeveri teknike nuk do të bëhej edhe...

Mentor Nazarko

Krizat në Maqedoni dhe Shqipëri: ngjashmëri dhe dallime

Krizat komplementare politike në Shqipëri dhe Maqedoni mund të futen në një kallëp për përmasën...

Mentor Nazarko

Dështimi i Bashës me ndërkombëtarët

Njëra ndër kartat, kauzat me të cilën, apo për të cilën është çadra, është lidhja...

Mentor Nazarko

Zëri i trashë: A sjell vota?

Dje kreu i opozitës Lulzim Basha arriti njëfarë piku, ose njerin ndër piket më kulmimantë...

Shpëtim Nazarko

Gabimi foshnjarak i Metës dhe Priebe prapa derës

Përkundër shumë teorive konspirative ndaj sjelljes së Metës në konferencën e shtypit dje, i besoj...

Shpëtim Nazarko

Ku të çon kjo rimartesë?

Në shumë prej komenteve të kohëve të fundit i jam përmbajtur një fjalie që është...