MENU
klinika
Në rënie me 9%

Importohen më pak lodra

Menjëherë pas Turqisë

Rritja e turizmit, të dytët në Europë

Vitit aktual do të mbyllet me një rekord pozitiv për Shqipërinë. Të dhënat e agjencisë...

Bie edhe për nëntorin

Turizmi frenon për të dytin muaj radhazi

Turizmi po pëson një frenim të lehtë në tremujorin e fundit të fundit. Sipas të...

Shpikja e re

Karburanti do të prodhohet nga plastika

Një shpikës nga Franca jugore ka krijuar një makineri që e thyen dhe e shpërbën...

Botohet në Fletoren Zyrtare

Zyrtarizohet Buxheti 2019

Ligji i buxhetit të shtetit për vitin 2019 dhe ndryshimet në ligjin për tatimin mbi...

Ja projektligji i ri

Cilësia e produkteve ushqimore

Ministria e Bujqësisë ka hartuar një projektligj, që ka për qëllim të përcaktojë rregullat për...

Emërohen pesë anëtarë

Plotësohet Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë

Plotësohet më në fund të Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë. Kuvendi miratoi këtë javë...

Kompania në garë

Oferta/ 8 mln euro për Aeroportin e Kukësit

Teksa përfundon afati për dorëzimin e ofertave nga operatorë të ndryshëm ekonomikë për dhënien me...

Tregjet e kapitalit

Bursat, viti më i keq në një dekadë

Një javë deri në mbylljen e këtij viti, është i pashmangshëm fakti që, viti 2018...

Por pak aplikojnë

Bizneset mund të kenë status VIP në dogana

Bizneset shqiptare që janë transparente me administratën doganore kanë mundësinë të marrin një status “VIP”,...

Apeli nga AMF

Kujdes me sigurimin kufitar

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare këshillon qytetarët që udhëtojnë drejt Shqipërisë me automjetet e tyre me...

4800 azilkërkues për tremujorin III

Eksodi nga Shqipëria vazhdon

4800 shtetas shqiptarë kanë aplikuar për azil në vendet e Bashkimit Europian në tremujorin e...