MENU
klinika
Koronavirusi

Francezët nuk do e harrojnë që Macron i mashtroi…

Nga Deutsche Welle

Frikë nga diktatura “Covid” në Europë

Kritikët në BE e organizatat e shoqërisë civile shohin në ligjin e ri për situatën...

Nga The Washington Post

Për rusët nuk ka pushim, as në kohë koronavirusi!

Koronavirusi është përhapur tani në të gjithë globin, dhe kudo duket një ortek i magjisë...

Asnjë nga masat e BE nuk është bamirësi!

Koronavirusi nuk është fundi i botës por mbase fundi i BE-së?

Pasojat nga koronavirusi rrezikojnë t’i japin fund leitmotivit fillestar të Komisionit Evropian të Ursula von...

Koronavirusi

Kina nuk është heroina, është e keqja e përrallës!

Më 21 Janar, një agjenci qeveritare kineze bëri ​​një paralajmërim të ashpër në lidhje me...

Nga Financial Times

Me BE-në e Greqinë nuk bën më punë shantazhi!

Nga vera e vitit 2015 deri në fillim të vitit 2016, BE u përball me...

Nga Eu Observer

Si e përballoi Evropa pandeminë 100 vjet më parë…

Një virus që vret mijëra njerëz çdo ditë, mungesë e koordinimit ndërkombëtar, pak informacion i...

Ç'mendon njeriu që formoi BE-në?

‘Mikrobi është kthyer në Evropë…’

Për momentin, të gjitha qeveritë evropiane po përqendrojnë të gjitha forcat e tyre në luftimin...

"Ata nuk mësojnë kurrë..."

Britania: Kina duhet të japë llogari për koronavirusin!

Aleatët e Boris Johnson u kthyen kundër Kinës për shkak se dje numri i vdekjeve...

Lufta e vërtetë është koronavirusi

SHBA e Kina duhet ta harrojnë ‘luftën’ mes tyre!

Shkrimtarët e trillimeve shkencore kanë fantazuar se si do të reagonin fuqitë rivale të botës...

Nga Project Syndicate

Të parashikosh të paparashikueshmen!

Ngjarjet si pandemia e COVID-19, rrëzimi i tregut në 2007-2009 dhe sulmet terroriste të 11...

Nga The Guardian

Koronavirusi tregoi edhe një herë dështimet e BE-së…

Europa po shkatërrohet nga pandemia e koronavirusit. Ka pasur më shumë se 10,000 vdekje në...