MENU
klinika
5 veçoritë

Njihuni me vetitë kuruese të rozmarinës

Studimi

Medikamentet për lehtësimin e sëmundjeve, po efektet anësore?

Medikamentet për lehtësimin e shpejtë të sëmundjeve pulmonare obstruktive kronike punojnë shpejt për t’ju ndihmuar...

Të mirat shëndetësore

Vetitë dhe përdorimet e rigonit

Rigoni është një bimë e egër dhe lind spontanisht në male, por mund të kultivohet...

Bimët medicinale

Dafina, gjethet që do t’u zhdukin kollën!

Gjethet e dafinës janë thuajse të pashmangshme në çdo gjelle dhe ka forcë të pabesueshme...

Këshilla

Si ta kuroni gripin me kushtet e shtëpisë

Gripi është dhe viroza më e përhapur në këto ditë të ftohta. Ndryshimi i klimës...

Këshilla

Si të liroheni sa më shpejt nga viruset?

Bimët janë ilaçi më i shpeshtë kundër viruseve të cilat në këtë periudhë të vitit...

Receta

Më shëroi shikimin, hoqi yndyrën nga mëlçia dhe pastroi zorrët

Për shkak të plakjes, funksionet e organeve të trupit përkeqësohen dhe ne përjetojmë probleme të...

Antidepresivët

Cili është efekti anësor më i rrezikshëm i barnave të depresionit?

Antidepresivët janë një klasë e barnave kundër depresionit, që balancojnë kimikate të caktuara në tru...

Aminoglikozidet

Trajtimi i infeksioneve të rënda!

Këto antibiotikë përdoren kryesisht për trajtimin e infeksioneve serioze në një mjedis klinik. Aminoglikozidet janë...

Anafilaksi

Çfarë duhet të keni me vete në alergjinë e rëndë?

Alergologët rekomandojnë që çdokush që ka një alergji serioze të mbajë me vete epinefrinën. Epinefrina,...

Mjekimi

Bllokuesit e receptorit të angiotenzinës (ARB) janë barna që zvogëlojnë presionin e gjakut duke parandaluar...

Bisfosfonatet

Si të parandaloni thyerjen e kockave?

Bisfosfonatet janë një grup barnash që përdoren për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e...