MENU
klinika
Simptomat dhe parandalimi

Çfarë janë goditjet lakunare?

Ja si ta kuptoni

A duhet të provoni një hollues të ri gjaku?

Unë kam marrë ilacin warfarinë për të holluar gjakun  për disa vjet. Unë e di...

Tre mënyra

Punoni në ambiente të mbyllura? Ja si të shmangni infektimin nga virusi!

Ventilimi i mirë mund të jetë çelësi për të shmangur infektimin nga koronavirusi me vjeshtën...

Mos e injoroni!

Kur duhet të shqetësoheni për një kollë të vazhdueshme?

Për shumicën e burrave, kollitja kronike ngre spektrin e kancerit. Por a është vërtet kanceri...

Ndiqni këto hapa!

Si të parandaloni gurët në veshka

Pini ujë dhe konsumoni sa më pak natrium dhe proteina shtazore për të shmangur gurët...

Njihni simptomat

Shenjat e para të humbjes së kujtesës

Nuk ka shërim për demencën, dhe ju nuk mund të ndryshoni në mënyrë thelbësore efektet...

Studimi i Harvard na zbulon të vërtetën

A është e shëndetshme për gratë që të pinë alkool?

Mjekët shpesh kanë thënë se është përgjithësisht e shëndetshme për gratë që të pinë një...

Ja ç'thonë mjekët

A duhet të merrni antidepresantë gjatë shtatzënisë?

Që nga prezantimi i tyre, ilacet kundër depresionit – veçanërisht frenuesit selektiv të rimarrjes serotonin...

Konsumoni më shumë këto ushqime

Dieta për të mbetur shtatzënë? Ja çfarë ju ndihmon vërtetë

Nëse keni pasur probleme për të mbetur shtatzënë – ose për të mbetur shtatzënë përsëri...

Rëndësia e tij

Çfarë është testimi i lipoproteinës?

Unë jam një  57-vjeçar i shëndetshëm, dhe ushtrohem rregullisht gjashtë ditë në javë. Unë marr...

Disa këshilla

Si të dalloni yndyrnat “e këqija”?

Keni nevojë për sasi të mjaftueshme të yndyrës së mire dietike. Pak yndyre? Pa dhjam?...

Dëmton foshnjën

Nëse jeni shtatzënë, hiqni dorë nga ky produkt!

Gratë shtatzëna duhet ta shmangin plotësisht kafeinën nëse duan të mbrojnë shëndetin e foshnjës së...

Reklama