MENU
klinika
Ndryshimet

Cilët janë llojet e gurëve të tëmthit?

Ja ç'thonë mjekët

A është e dëmshme ezheja për fëmijët?

Elektroencefalograma EEG ose siç përdoret ne gjuhën e përditshme (Ezheja) është një ekzaminim që përdoret...

Edhe zëri...

Ndryshimet që i ndodhin trupit të një gruaje pas lindjes!

Jeta e një gruaje ndryshon në mënyrë drastike pas lindjes së një fëmijë. Ndryshime të...

Zbulojini

Nëse sytë tuaj shfaqin këto simptoma nuk duhet t’i injoroni!

Kohë pas kohe, të gjithë përjetojnë ndjesi të pakëndshme në sytë e tyre. Për shumicën...

Arsyeja

Përse lodhemi shpejt kur ngjisim shkallët

Shmangia e ashensorit dhe marrja e shkallëve mund të jetë një vendim i vështirë dhe...

Kërkoni të udhëtoni pa strese?!

Disa nga gjërat që nuk duhet të bëni përpara fluturimit!

Kur jemi duke planifikuar të udhëtojmë me avion, të gjithë shpresojmë të kalojmë nëpër procedura...

Nga bërja e dushit tek ecja

Këto janë gjërat që nuk duhet të bëni kurrë pasi të keni ngrënë!

Konsumimi i një dreke apo darke me familjen dhe shoqërinë, shpesh kthehet në një gosti...

Disa këshilla

Arsyet pse ju dridhet syri dhe mënyrat si ta ndaloni këtë

Shpesh ndodh që syri pulson dhe shkakton një ndjesi tepër irrituese, por fatmirësisht dridhja nuk...

Ky studim ju tregon arsyen përse!

Fëmijët tuaj kanë naze në ushqim?!

Ka një arsye pse fëmijët bëjnë naze me ushqimin, dhe i gjithë faji është te...

Shkencëtarët shpjegojnë pse

Pse kërcitja e gishtave mund të jetë e nevojshme?

Në jetën e tyre të përditshme, njerëzit janë mësuar t’i kërcasin gishtat edhe pse janë...

Trajtimi

Pse shfaqet presioni i ulët i gjakut tek adoleshentët?

Dobësia  periodike dhe shikimi i njollave të zeza gjatë qëndrimit në këmbë është e zakonshme...

Mësoni shkakun

Vështirësi në të lexuar, shkruar dhe fjali të ngatërruara?

Disleksia është e vështirë të diagnostikohet si çrregullimi i zhvillimit tek adoleshentët, sepse një adoleshent...

Reklama