MENU
klinika
Mësojini...

10 vitaminat që duhet të marrë çdo grua

Kur mund të përdoret

Çfarë është kimioterapia antineoplastike?

Barnat antineoplastike (kimioterapi) janë ilaçe që përdoren për të trajtuar kancerin. Ato kalojnë me disa...

Efektet anësore

Çfarë duhet të dini për ilaçet që ndalojnë sulmet e migrenës?

Migrena është një gjendje neurologjike që çon në dhimbje koke të përsëritura të karakterizuara nga...

Trajtimi

A mund të keni sifilis dhe HIV në të njëjtën kohë?

Sifilizi dhe HIV janë dy infeksione seksualisht të transmetueshme (IST). Kur ndonjëri nuk trajtohet, mund...

Studiuesit thonë se...

A mundet një test gjakut i ADN-së të dallojë kancerin?

A mundet që një test i ri gjaku, i krijuar për të zbuluar deri në...

Efektet

A ndikon vaksina Covid tek fertiliteti?

Pretendimet në mediat sociale se vaksina Covid mund të ndikojë në pjellorinë e grave janë...

A duhet të shqetësoheni?

Çfarë i shkakton dridhjet e qepallës?

Një dridhje e qepallës, ose miokimi, është një spazmë e përsëritur, e pavullnetshme e muskujve...

Paralajmërimi

Lyerja e flokëve/ Kujdes nga djegiet kimike

Asgjë nuk mund të rregullojë pamjen tuaj më mirë se një prerje dhe ngjyrë e...

Mundësia

A mbeteni shtatzënë nëse harroni pilulat kontrollit të lindjes?

Keni harruar të pini pilulën e kontrollit të lindjes – ndodh! Qëndroni të qetë dhe...

Mësojini

Çfarë efektesh anësore kanë ilaçet për problemet e zorrëve?

Kur mendojmë për sëmundjen inflamatore të zorrëve (IBD), ne shpesh përqendrohemi në simptomat që mund...

Trajtimi

Si ta kuptoni nëse skuqjet po jua shkakron detergjenti?

Detergjenti i rrobave mund të ketë erë si vesa e mëngjesit ose shiu i pranverës,...

Reklama