MENU
klinika
Së shpejti mund të gjejmë zgjidhje?!

Miratohet ilaçi për trajtimin e kancerit të gjirit

Kardiologu thotë që është një mrekulli

“Sot jetoj vetëm falë instiktit tim!”

Sëmundja e zemrës kurrë nuk ishte diçka për të cilën shqetësohesha. Unë e di se...

Kujdes!

Mos e injoroni humbjen e papritur të dëgjimit!

Dëgjimi i të gjithëve natyrisht bie me moshën dhe njerëzit shpesh kanë njërin vesh që...

Jo vetëm problem estetik por dhe shëndetësor

Tashmë mund të trajtoni lythat e pakontrolluar të hundës

Njerëzit me polip problematik të hundës dhe sinusit kronik kanë një mundësi të re për...

KUJDES! Është e rrezikshme

Dhimbje koke të shoqëruara me ndryshime në sjellje dhe personalitet?

CADASIL (Arteriopatia Dominante Autosomale Cerebrale Automatopatike me Infarkt Sub-Kortikal dhe Leukoencefalopatia) është një formë e...

Mite dhe ushqime

Ushqime të papajtueshme për trupin, djathi dhe peshku?

Ne jemi çfarë hamë është slogani i kohëve moderne. Por nëse jemi ajo çfarë hamë...

Historia e Betës, një frymëzim për mua dhe...

U diagnostikua me kancer gjirit vetëm 27 vjeç

Unë isha ulur pranë saj ndërsa ajo tregoi historinë e saj të diagnostikimit me kancer...

Aprovohet ilaçi “Padcev”

Trajtimi i kancerit të avancuar të uretrës tashmë ka një zgjidhje

Padcev, një antitrup i drejtuar Nektin-4 i antitrupave dhe frenues i mikrotubulit, ka marrë aprovim...

Ja kur...

Shenjat e gripit janë një alarm për të shkuar në urgjencë

Është e vështirë të mos shqetësohesh kur fëmija vuan nga gripi, por pediatrët  thonë se...

E gjithë natyrale

Thuaji stop rënies së flokëve me këto dy hapa të thjeshtë!

Edhe pse jo shumë e zakonshme, ekziston mundësia që një problem shëndetësor të jetë prapa...

Nga diagnoza, trajtimi, deri te jeta pa kancer

U diagnostikova me kancer papilar të tiroides, vetëm 19-vjeç

Tiroidja është një gjëndër e vogël në bazën e qafës . Ajo bën një hormon...

Kujdes!

Ilaçi i sklerozës mund të shkaktojë çarje në muret e arterieve

Një paralajmërim i ri i është shtuar ilaçit të sklerozës së shumëfishtë (MS) Lemtrada (alemtuzumab)...

Reklama