MENU
klinika
Çfarë thonë mjekët!

Parkinson, kuptimi i një gjendjeje të komplikuar

Benefitet

Çaji i sherebelës, një ‘mrekulli’ kundër sëmundjeve!

Sherebela konsiderohet si një nga bimët më shëruese në botë dhe kategorizohet në një nga...

Studimi

A zëvendësohen orët e privuara të gjumit?

Një studim zbuloi  se gjumi i fundjavës nuk i kompensoi efektet e dëmshme të privimit...

Mësoni veçoritë mjekësore

Kamomili, një zgjidhje për shumë probleme në shëndetin tuaj!

Kamomili është bimë barishtore njëvjeçare, lartësia e të cilës arrin 15-50 cm. Kërcelli i tij...

Historia e Katerinës

15 operacione dhe diagnoza të ndryshme

Historia e saj nga dhimbja e sklerozës filloi dyzet vjet më parë kur sëmundja ishte...

Zbulimi

Dializat e shpeshta, si ndikojnë te pacientët që kanë nevojë për to?

Pacientët e veshkave janë më mirë në një regjim pothuajse të përditshëm të hemodializës sesa...

Rastet

Përgjigjia e imunitetit të trupit mund të jetë edhe vdekjeprurëse

Shumë njerëz nuk kanë dëgjuar kurrë për sepsian, ose nuk e dinë se çfarë është....

Lajmi i mirë dhe lajmi i keq

Sa e komplikuar është shpina dhe çfarë i shkakton dhimbjet e saj?

Në çdo periudhë 3-mujore, rreth 1 në 4 të rritur ka të paktën një ditë...

Terapia e rasteve të veçanta

Gurët në tëmth, si formohen dhe si t’i diagnostikoni!

Shumica prej nesh i kushtojnë pak vëmendje fshikëzës së tëmthit, një organ të dendur gjendet...

Studimet

Alkool dhe ilaçe, mësoni sa në rrezik jeni!

Shumë njerëz mund të jenë njëkohësisht duke pirë alkool dhe duke marrë ilaçe me recetë...

Rreziku dhe trajtimi

Çfarë nuk dinit për sarkoidozën, që prek gjithë organet e trupit?

Shumë njerëz me sarkoidozë nuk e kuptojnë se e kanë atë. Çrregullimi shpesh nuk ka...

Intervista me mjeken ortopede

Bunionet/ Risku prej gungave midis gishtërinjve

Një nga gjendjet më të dhimbshme që prekin këmbët janë bunionet. Femrat preken më shpejt...

Reklama