MENU
klinika
Faktorët që ndikojnë në shfaqjen e tij

A është zbokthi sëmundje?

Efektet anësore

Qumështi i lopës për foshnjat: sa mund t’i jepni?

Qumështi i lopës për foshnjat: kur dhe sa mund të jepni për të shmangur ndonjë...

Çfarë thonë mjekët

A është pasta e dhëmbëve efektive për heqjen e nishaneve?

Kur një nishan i vogël i lirshëm formohet në trupin tuaj, mund të bëhet bezdi,...

Problemet më të rëndësishme

Si funksionon sistemi i tretjes?

Sistemi i tretjes së njeriut është mjeti me të cilin indet dhe organet marrin lëndë...

Hulumtimi

Si ndikojnë probiotikët në lëkurë?

Kujdesi për lëkurën mikrob-mikrob ka një rëndësi të madhe. Do të jeni të lumtur të...

Çfarë janë D-dimerët?

Çfarë tregojnë vlerat e larta të D-dimerëve në gjak?

Çfarë janë D-dimerët? Në kushtet e pandemisë globale, me një numër në rritje të personave...

Çfarë e shkakton?

Çfarë është astma tek fëmijët?

Astma është një sëmundje kronike e mushkërive, e cila karakterizohet nga inflamacioni dhe ngushtimi i...

Pasi të lexoni këtë, vendosni vetë nëse doni ta shmangni apo jo?

Dimetikon, përbërësi në produktet e kujdesit për lëkurën dhe flokët

Nëse keni lexuar ndonjëherë listën e përbërësve në produktet tuaja të kujdesit për lëkurën ose...

Çfarë thonë studimet?

A mund të jetë lemza shenjë e koronavirusit?

Në Mars të vitit 2020, Organizata Botërore e Shëndetësisë deklaroi COVID-19, sëmundjen e shkaktuar nga...

Quhen gjithashtu antibakterialë!

Cilat janë efektet anësore të zakonshme të antibiotikëve?

Antibiotikët janë ilaçe që përdoren për të luftuar infeksionet e shkaktuara nga bakteret. Ata quhen...

Ka shumë arsye që cikli mund të vonohet!

Nëse merrni antibiotikë, a mund të vonojnë menstuacionet?

Ka shumë arsye që cikli mund të vonohet. Çdo gjë, nga stresi në sëmundje serioze...

Njihuni me dispraksinë

Çrregullimi  i koordinimit: shkaqet dhe trajtimi

Dispraksia ose çrregullimi i koordinimit të zhvillimit (DCD) karakterizohet nga probleme me koordinimin motorik, që...

Reklama