MENU
klinika
Përtej paragjykimeve

Bashkëjetesa me Sindromën Down është lumturi…

Mësojeni nga se vuan...

Fëmija ka frymëmarrje të shpejtë apo lëvizje anormale të syve?

Sindroma Joubert është një keqformim i rrallë i trurit që karakterizohet nga mungesa ose moszhvillimi...

Rreziqet për shëndetin

Mungesa e kaliumit shkakton goditje në tru?!

Kaliumi është i nevojshëm për funksionimin normal të të gjitha qelizave. Rregullon rrahjet e zemrës,...

Ja çfarë duhet të dini

Keni shikim të paqartë dhe shqetësoheni për katarakte?

Humbja e vizionit është një gjë e frikshme. Mund të nënkuptojë më shumë aksidente, të...

Kjo është arsyeja

Keni fryrje të syve gjatë gjithë ditës?

Blefarospazma beninje thelbësore (BEB) është një çrregullim neurologjik progresiv i karakterizuar nga kontraktime të pavullnetshme...

Ky mund të jetë shkaku

Lëkura e foshnjes është e zbardhur dy javët e para?

Inkontinentia pigmenti (IP) është një çrregullim i trashëguar i pigmentimit të lëkurës që shoqërohet gjithashtu...

Ja çfarë është

Keni shikim të turbullt ose humbje të vetëdijes kur ngriheni në këmbë?

Hipotensioni ortostatik është një rënie e papritur e presionit të gjakut që ndodh kur një...

Studimi

Humbja e peshës mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit të gjirit

Humbja e peshës mund të jetë një armë e fuqishme kundër kancerit të gjirit, sugjeron...

Përvoja dhe koha e tij e shkurtër në jetë

Një test gjaku zbuloi defektin e djalit tim!

Meri  mësoi për defektin e lindur  të djalit të saj Arvi herët në shtatzëni. Ajo...

Nuk e paskemi ditur

Kujdes! Mësoni 3 simptomat që janë sinjale alarmi

Sëmundja  Alper  është një sindrom e prishjes së ADN-së progresive, neuro-zhvillimore, mitokondriale, e karakterizuar nga...

2-vjeçarët nivel më të lartë ekspozimi

Detergjentët, një rrezik i lartë për fëmijët e vegjël

Pastruesit  e shtëpive janë një burim kryesor i raporteve në qendrat e kontrollit të helmit...

Miratohet pajisja e parë njëpërdorimëshe

Sëmundjet e pankreasit do të diagnostikohen më shpejt

Duodenoskopët e pastruar në mënyrë jo të duhur – një lloj endoskopi i përdorur për...

Reklama