MENU
klinika
Simptomat dhe trajtimet

Adezionet, indet që ngjitin organet dhe pasojat e tyre.

Simptomat

Problemet e gëlltitjes, si t’i kontrolloni ato?

Vështirësia me gëlltitje është ndjenja që ushqimi ose lëngu mblidhet në fyt para se ushqimi...

Provat dhe testet

Skleroza laterale amiotrofike (ALS) shkaku dhe rreziqet!

Skleroza laterale amiotrofike, ose ALS, është një sëmundje e qelizave nervore në tru, sistemit nervor...

Procedura ndihmëse

‘Inseminimi intrauterine’/ Si të mbeteni shtatëzënë!

Inseminimi ntrauterine (IUI) – është një lloj i inseminimit artificial – është një procedurë për...

Mësoni shkaqet dhe trajtimet!

Nuk mund të mbeteni shtatëzënë, ja çfarë duhet të bëni?

Steriliteti ose infertiliteti do të thotë që ju nuk mund të mbeteni shtatzënë. Ka dy...

Ndaloni përkeqësimin e tyre!

Sëmundjet e veshkave, një “vrasës i heshtur”!

Veshkat janë organe në formë bathe të vendosur në pjesën e ulët të shpinës në...

Shkaqet

Keni hemoragji midis periudhave të ciklit?

Endometrioza është një sëmundje në të cilën indet e ngjashme me rreshtin e mitrës rriten...

Procedura

Mësoni se si bëhet aborti kirurgjikal…

Aborti kirurgjikal është një procedurë që përfundon një shtatzëni të padëshiruar duke hequr fetusin dhe...

Prognoza

Aborti dhe rreziqet e tij

Aborti mjekësor është përdorimi i ilaçeve për t’i dhënë fund shtatzënisë së padëshiruar. Mjekësia ndihmon...

Dy lloje testesh

Çfarë duhet të bëni kur shtatzënia është e papritur?

Shtatzënia mund të jetë një kohë shumë emocionale në jetën tuaj. Nëse shtatzënia është e...

Këshilla të rëndësishme

Shkaqet kryesore të zmadhimit të mëlçisë!

Zgjerimi i mëlçisë është rritja e madhësisë së mëlçisë nga gjendja normale. Nëse ajo vazhdon...

Trajtime natyrale

Mënyrat më të mira për të përmirësuar tretjen!

Shumë njerëz kanë probleme me sistemin tretës, ata ndiejnë fryrje, bllokim, urth, kapsllëk, etj. Shëndeti...

Reklama