MENU
klinika
Ul yndyrën në gjak

Bima kuruese e sëmundjeve në zemër!

Hulumtime

Nëse flini më shumë ditën rrezikoheni nga këto sëmundje

Një studim i botuar më 21 maj 2018 në Procesin e Akademisë Kombëtare të Shkencave...

Këshilla

Magnezi mbron zemrën

Koha për të bërë disa ndryshime dietike për të rritur energjinë dhe për të ndërtuar...

Receta

Më shëroi shikimin, hoqi yndyrën nga mëlçia dhe pastroi zorrët

Për shkak të plakjes, funksionet e organeve të trupit përkeqësohen dhe ne përjetojmë probleme të...

Këshilla për femrat!

Kujdesi që të shmangim defektet e lindjes!

Një defekt i lindjes është një problem që ndodh ndërsa një fëmijë zhvillohet në trupin...

Leukemia akute

Kujdes; Çfarë duhet të dini për kancerin e qelizave të bardha

Leukemia është kanceri i qelizave të bardha të gjakut. Qelizat e bardha të gjakut ndihmojnë...

Konstipacioni

Komplikimet e tretjes

Kapsllëku është një çështje e zakonshme e tretjes në të cilën lëvizjet e zorrëve janë...

Shkaktarët

A ka psoriaza shërim?

Psoriaza është një sëmundje kronike autoimune që shkakton ndërtimin e shpejtë të qelizave të lëkurës....

Aneurizmi aortik

Kur arteriet janë në rrezik?

Aneurizmi është fryrja e një arterie. Arteriet janë enët që shpërndajnë gjakun e pasur me...

Aritmia

Kur duhet të kuptoni çrregullimet e rrahjeve të zemrës?

Aritmia është një problem me normën ose ritmin e rrahjeve të zemrës. Kjo do të...

Është kuruese

Shërben kundër diarresë, sidomos te fëmijët!

Thanat kanë shije të athët, por gjithsesi preferohen të freskëta, në trajtë kompostoje, prevedeje, marmalade...

Ndihmon në rënien e etheve

Ju pickon akrepi? Ja fruti që ju shpëton jetën!

Qitro bën pjesë në familjen e agrumeve dhe rritet pranë zonave të freskëta bregdetare.  Fruti...

Reklama