MENU
klinika
Zbulojeni!

Doktori ju këshillon që të bëni operacion. A është e sigurt tani?

Ja ç'tregojnë ekspertet e zemrës

“Kawasaki” që prek fëmijët me COVID-19 është e rrallë

Mes paralajmërimeve të fundit për një lidhje të mundshme midis COVID-19 tek fëmijët dhe një...

Ja ç'tregon studimi

Enët e gjakut të adoleshentëve mbipeshë mund të plaken…

Obeziteti, diabeti tip 2 ose presioni i lartë i gjakut rrisin rrezikun e adoleshentëve për...

Zbulojeni!

Përse na djersisin pëllëmbët kur bëhemi nervoz?

Janë disa ndodhi të vogla me të cilat ndeshemi shpesh në jetën e përditshme, por...

Ja ç'tregon studimi

Terapia e sjelljes mund të lehtësojë simptomat e veshkave

Burrat shpesh mbështeten në ilaçe për të menaxhuar simptoma tepër aktive të fshikëzës, të tilla...

Konsumimi i cigares e përkeqëson situatën...

Vitamina B mund të rrisë rrezikun e kancerit të mushkërive te burrat

Pirja e duhanit shkakton kancer në mushkëri – nuk është çudi kjo . Por një...

Hap i rëndësishëm kundër koronavirusit

Do të gjurmohet COVID tek fëmijët dhe familjet e tyre

Studiuesit e SHBA-së kanë filluar regjistrimin e pjesëmarrësve në një studim për të vlerësuar shkallën...

Çfarë kanë vënë re mjekët?

Rritet përdorimi i pompave të frymëmarrjes gjatë pandemisë

Përdorimi i përditshëm i ilaçeve me pompë për astmë dhe sëmundje pulmonare obstruktive kronike (COPD)...

Cilët janë faktorët e tjerë?

Rrudhat nuk shkaktohen vetëm prej moshës!

Qeskat e syve dhe rrudhat perceptohen gjithmonë si probleme që kanë të bëjnë me moshën....

Flasin mjekët

A shkaktojnë gjendrat e flokëve tumore të lëkurës?

Pilomatricoma, e njohur edhe si pilomatrixoma, është një lloj tumori i lëkurës jo kanceroz (beninje)...

Studimi i ri

Shëndeti i mirë oral ndihmon në mbrojtjen kundër Alzheimerit

Gingiviti (sëmundja e mishrave të dhëmbëve) ka qenë e lidhur me një rrezik më të...

Zbulojeni!

Është e mundur që muskujt e fortë të rrisin shëndetin e zemrës?

Trajnimi i forcës mund të jetë po aq i mirë sa aktiviteti aerobik për zvogëlimin...

Reklama