MENU
klinika
Kanceri kolorektal

Cilat mosha preken nga kanceri i zorrës së trashë?

Hipofosfatazia

Studimet për sëmundjen e rrallë!

Hipofosfatazia është një çrregullim i rrallë trashëguar që pengon zhvillimin e duhur të eshtrave dhe...

Statistika

Çfarë shkakton verbërinë e ngjyrave?

Disa njerëz kanë mangësi në vizionin me ngjyra, duke i bërë ato të shohin ngjyra...

Mjekimi

Bllokuesit e receptorit të angiotenzinës (ARB) janë barna që zvogëlojnë presionin e gjakut duke parandaluar...

E provuar

Femrat që konsumojnë këtë frut, lindin me lehtësi

Hurmat janë pemë frutore me origjnë nga Lindja, të importuara dhe të kultivuara gjerësisht në...

Vitiligo

Si parandalohen njollat e bardha në lëkurë?

Vitiligo është një sëmundje që shkakton në lëkurë humbjen e ngjyrës së saj dhe krijohen...

Sindroma Sjogren

Sindroma e Sjogren është një sëmundje kronike autoimune që shkakton shkatërrimin e gjëndrave  që prodhojnë...

Hipotiroidizmi

Tiroiditi i Hashimotos prek më shumë gratë apo burrat?

Kjo sëmundje autoimune parandalon tiroidin tuaj që të funksionojë siç duhet. Tiroiditi i Hashimotos është...

Bisfosfonatet

Si të parandaloni thyerjen e kockave?

Bisfosfonatet janë një grup barnash që përdoren për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e...

Rekomandohet te fëmijët

Si ta përdorni gështenjën kundër diarresë!

Frutat e gështenjës kanë vlerë të lartë ushqyese e dietike. Ato përmbajnë rreth 40% niseshte...

Glutamat

Nxit kujtesën, por shkakton probleme të tjera!

Glutamat është neurotransmetues i cili prodhohet në trupin tuaj dhe gjendet gjithashtu në shumë ushqime....

Historia mjekësore

A shërohet klaustrofobia?

Klaustrofobia është një nga llojet e çrregullimeve mendore në të cilat një person ka frikë...

Reklama